View Single Post
  #4928 (permalink)  
Vechi 11 feb 2012, 09:53:19
claudiam's Avatar
claudiam claudiam este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 16 sep 2009
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 49
Dieta: dukan
Date: 165cm, 87.5kg
Mesaje: 300
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Regimul Dukan (partea 1)

Citat:
Anterior postat de Anason Vezi mesajul
Buna dimineata!

Ader si eu la cantarirea saptamanala, la mine ziua cu pricina e sambata. E si zi de masuratori si deja se vad rezultatele, am dat -3cm de pe burtica!



Bineinteles! Cum te-a tratat cantarul azi? Cu mine a facut pace, -500g. Dar a fost nevoie de interventii speciale ieri sa-mi pun tranzitul in miscare. Ma bucur foarte tare ca pornim impreuna in croaziera! Cum te gandesti sa le alternezi? Eu as vrea 1/1, ca e foaaarte monotona dieta asta. Ma gandesc ca o sa ma plicitsesc destul de repede, deja mi-e dor de dieta de anul trecut (Rina)! Daca se intampla asta, o sa intru direct la consolidare, pentru ca monotonia mi se pare dusmanul nr 1 al unei diete pe termen lung.
Doctorul recomanda 1/1 pentru cei care au mult de slabit iar cura se intinde pe o perioada lunga de timp precum si datorita faptului ca la 2 zile manaci legume si aduci corpului nutrientii necesari poate chiar mai multe legume decat inainte de dieta. Aminteste si de un studiu pe mai multe persoane care tineau 5/5 si 1/1 si au slabit la fel pe parcursul unei luni.
Asa ca indiferent ce hotarasti important e sa nu renunti si sa treci prin toti pasii dietei iar daca simti ca nu mai poti consolidezi ce ai obtinut. Bafta !!!
__________________
Jurnal Claudia2010