View Single Post
  #493 (permalink)  
Vechi 26 sep 2011, 11:17:10
Gabi M's Avatar
Gabi M Gabi M este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 19 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: personalizata
Date: 162cm, 85kg
Mesaje: 7
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 80-90 kg (VI)

Buna, fetelor!
Multumesc ca m-ati primit in randurile voastre!
Am spus la sfarsitul saptamanii trecute ca voi incepe, in sfarsit, sa slabesc. Am inceput de azi, caci week-end-ul nu mi-a permis.
La micul dejun am mancat 2 linguri de cereale fitness cu un iaurt slim Tnuva si o cafea. Intre timp am mai baut o cafea macchiato fara zahar. Pt. pranz mi-am luat la mine o pulpita (partea de sus) la cuptor, fara piele, cu 1 rosie, 1 castravete si 1/2 ardei gras, peste care am pus 1 lingurita de ulei extravirgin.
Pt dupa amiaza, daca ma apuca foamea, am un mar. Tin la birou si o punguta cu merisoare uscate (sunt f sanatoase), dar sunt pt "just in case". Diseara voi manca o salata bulgareasca si 100 g struguri.
Incerc s-o mobilizez si pe Ilinca, fiica mea cea mare (are 23 ani) sa tina dieta cu mine. Si ea trebuie sa slabeasca, caci se incadreaza tot in categoria noastra de greutate
Va doresc tuturor o saptamana minunata si spor la slabit!
Gabi M, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1699 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1182 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 408 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]