Subiect: Jurnal andra
View Single Post
  #4930 (permalink)  
Vechi 17 iun 2010, 10:45:46
dienusha's Avatar
dienusha dienusha este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 05 aug 2009
Locaţie: Oradea/Timisoara/Londra, Anglia
Vârsta: 37
Dieta: Alimentatie naturala
Date: 170cm, 66kg
Mesaje: 1.020
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal andra

Neata andra!! felicitari pentru ticker!!

Lory...m-a socat povestea ta....imi imaginez cum te simti tu Ca si restul fetelor...te sfatuiesc sa pleci, sunt sigura ca poti gasi o kirie ieftina, poate intr-o casa cu alti romani. Orice ai face...muta-te de acolo! Omul asta nu te merita...chiar daca pleci si vine in genunchi inapoi dupa tine nu ii mai da o alta sansa, iti faci doar rau. Nu te injosi in fata lui...tu nu ai pierdut nimic, ba chiar ai castigat, mai bine mai tarziu decat niciodata sa vezi cu ce fel de om iti faci planuri de viitor. Crezi ca iti doresti un viitor asa? A facut-o odata, o sa o mai faca de multe ori, oricat de mult ti-ar zice "ca se schimba etc."...toti zic asa. Nu il lasa sa te umileasca asa...nu are nici un drept. Sunt sigura ca iti va fi mai bine fara el. Eu zic ca ..."cui pe cui se scoate", iesi in oras, gaseste-ti pe cineva, chiar daca doar asa pentru o aventura...o sa iti intareasca incredrea in tine si o sa iti ocupe timpul.

Sunt curioasa daca te-a mai inselat inainte sau daca ti-a dat semne ca e mai "afemeiat" de felul lui....sau poate aveati probleme in relatie?

Ai grija de TINE...doar de tine trebuie sa iti pese...barbati sunt o gramada....muuuult mai buni ca el!

dienusha, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2138 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1621 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1364 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]