View Single Post
  #4933 (permalink)  
Vechi 22 dec 2011, 06:07:44
Monica35's Avatar
Monica35 Monica35 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 09 nov 2011
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 48
Dieta: Montignac
Date: 161cm, 57kg
Mesaje: 106
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea IX

Citat:
Anterior postat de eva 9 Vezi mesajul
Raluca....
am mai scris eu pe undeva ca dieta montignac este o dieta low carb!
tu mananci numai si numai carbohidrati! da, si proteine (alea din iaurt si branza) dar sa nu uitam ca si ovazul are proteine, chiar multe, dar ramane o cereala nu o proteina!
ai multe fructe, lactate (care sunt alimente glucidice - fara grasime, insa pline de zer, respectiv lactoza care nu e altceva decat zaharul din lapte) cereale si ce mai mananci tu!
meniurile tale sunt foarte dezechilibrate.. nu ai legume, salate, o carnita slaba, un ton,un ou, rosii castraveti, nimic nimicutz... in plus, colac peste pupaza cred ca e super hipocaloric meniul.. 140g iaurt, mar si portocala, branza degresata si ceva fulgi si ceva orez... aaa, si ardei!!! astea impreuna nu cred ca ajung la 600 de calorii, ceea ce e dramatic!
fructe si iaurt si calorii putine.... cred si eu ca te ingrasi in ritmul asta!

PS: montignac nu interzice fructele, insa cine stie sa citeasca printre randuri a inteles ca el nu le interzice, dar le pune conditii... si precizeaza ca ideal ar fi fara ele sau mai rarutz (ca-i mai dragutz)
Eva mi-era dor de tine!Te superpupacesc!
Monica35, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1621 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1104 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 588 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]