View Single Post
  #4936 (permalink)  
Vechi 22 dec 2011, 17:58:15
dayanna's Avatar
dayanna dayanna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 10 apr 2009
Locaţie: Manchester, Anglia
Vârsta: 56
Dieta: Vegan
Date: 159cm, 108kg
Mesaje: 4.215
Aprecieri acordate: 1.500
Am fost apreciat(a) de 1.261 ori in 793 mesaje
Smile Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea IX

Citat:
Anterior postat de eva 9 Vezi mesajul
Dayanna nu pot sa spun decat ... WOW!!!
Deci meniurile tale... sunt perfecte! foarte serios si fara nicio caterinca... echilibrezi foarte bine mesele.. in sensul combinarii alimentelor... nu faci combinatii aiurea, nu mananci nici porcarii... singurul lucru ce as putea sa-l spun e in legatura cu legumele.. poti sa mananci mai multe legume.. in special castraveti. te ajuta enorm - au fibre, au apa! Apoi ideal ar fi sa mai scazi de unde poti grasimile! vezi la mezeluri in special! ideal ar fi pestele...
m-am uitat fugitiv pe ultimele meniuri... 6-7 meniuri si arata excelent... si caloriile vad ca le am mai ridicat! poti sa indraznesti sa le cresti chiar mai mult... cu 100-200!
faci vreun fel de miscare? de cand mananci asa simti foame?
bravo, felicitari!
Eva iti multumesc.Eram putin nelinistita tocmai din cauza grasimilor. O sa incerc sa le mai scad.Din pacate nu fac deloc miscare.Din ianuarie o sa ma duc la sala.In prima faza dupa ce am crescut caloriile am pus 2 kilograme.Acum am inceput sa slabesc.Ma simt extraordinar de bine, nu mi-e foame.O sa mai cresc numarul de calorii cu cate 50 de calorii pe zi pana la 1500-1600 de calorii.
O sa manac si linte si o sa fac si humus si fasole scazuta.Trebuie sa beau apa mai multa si iubesc ceaiul verde.
dayanna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2250 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1733 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1217 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]