Subiect: Rina 90" s
View Single Post
  #4948 (permalink)  
Vechi 21 dec 2010, 08:57:34
rodastrid's Avatar
rodastrid rodastrid este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 26 nov 2010
Locaţie: Botosani, Romania
Vârsta: 75
Dieta: Rina90
Date: 163cm, 79kg
Mesaje: 97
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 11 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Rina 90" s

Buna dimineata,
Ieri a fost si pt mine dezmat total.Sotul a cumparat vinul de sarbatori,pe care l-a depozitat in beci,dar a adus si doua sticle in casa.Un vin rose de Tohani....mmmmm!!!!
Colac peste pupaza,ieri si Rina 2 a fost pe post de "Mos Craciun".Pt cina scria 100 g prosciutto cu pepene galben.Am modificat,miseleste,meniul in ,vai! 140g (pt mine) constand in carnat de oaie picant si doua felioare de muschi si cotlet de porc,din cele cumparate sambata la targul de produse traditionale.Sotul, care tinea sa sarbatoreasca analizele lui nemaipomenit de bune,si-a taiat si el 2 felii zdravene de muschi,o felie de cotlet si si-a ales cel mai mare si dolofan carnacior.
Ca sa inlocuiesc pepenele,am taiat niste rosii si castraveti,am alaturat niste salata de sfecla rosie cu mult hrean si doua pahare.Toata combinatia a mers de minune cu vinul,ne-am cherchelit amandoi si...ne-am simtit ff bine.Azi dimineata,asteptam "sanctiunea " cantarului si...minune!Pt prima data de cand am inceput dieta,cantarul arata putin sub 80 kg.SCHIMB PREFIXUL!!!
Asa ca nu orice fapta rea este promt pedepsita,eu mi-am primit "rasplata" pt cele 4 luni jumate de cumintenie relativa exact cand mi-am calcat in picioare toate principiile!
Ca sa nu fie nici un dubiu ca Rina e cu noi,sotul,cuprins si el de remuscari,si-a masurat glicemia si era 95,deci in limite normale.
Azi schimb tickerul la 80 si...sunt la granita supraponderalului!!!
O zi buna si voua si....uitati de Rina pana dupa Anul Nou!
Cu drag,
Rodica
rodastrid, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1611 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1094 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]