Subiect: Jurnal Rallara
View Single Post
  #4984 (permalink)  
Vechi 21 dec 2012, 11:15:34
Rallara's Avatar
Rallara Rallara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 91.2kg
Mesaje: 7.366
Aprecieri acordate: 3.894
Am fost apreciat(a) de 3.171 ori in 1.682 mesaje
Implicit Re: Jurnal Rallara

M-am intors. Nu am nici un chef sa merg in mall, ma duc maine cu Liviu de dimineata...
D
e curatenie nici atat, eu se pare ca in prima parte a zilei nu sunt buna de nimic, asta desi sunt persoana matinala. Mai stau cu voi vreo 2 ore apoi ma duc... e necesar... ca trebuie sa termin totul si sa fac si papa lui Liviu. Ii fac copanele cu pireu si umpic de supica de pui, m-am si gandit. Eu mi-am pus la dezghetat niste piept, il fac gratar si cred ca il pap cu naut marocan... sunt dependenta. Asta desi mai am legumele facute la cuptor de 2 zile, nu prea am pofta de ele.

Vai ieri ce am mai tras. Azi mai am baia, sa dau cu mop peste tot... hmmm... a si dulapul de haine... Acolo nu imi vine sa intru. Vai de mineeee si spalat si calcat perdele/draperii Na ca de ele am uitat!... pai nu cred ca mai stau 2 ore. Am vrut sa va raspund ca mi-ati lasat multe mesaje dragalase care m-au facut sa zambesc... pai se pare ca nu prea iese planificarea.
Voi ce faceti... vai Lore tu ai deja bradul impodobit mama!! Si eu cat mai am pana acolo! Nu impodobeste toata lumea pomuletul in Ajun? Eu asa credeam ca e traditia... la noi aici asa se face...
Na bine harnicutelor... pai cred ca ma tirez. Desi venisem sa stam la povesti.
Pupicei...
Raman verde si mai scriu daca apuc, printre picaturi.
A!!! Sa precizez ca tocmai am papat o portie de fructeeeeeeeee!!! Mama ce bune au fost!! Le-am servit cu furculita... bobita cu bobita(fructe de padure)... dintr-o mura am luat 2 guri... deci va puteti inchipui Uh, delicios... fost-ai lele cu farfuria plina de fructe cu miere.

Urati-mi spor si sa aveti si voi, astia titirezii de pe ultima suta de metrii

__________________
Rallara, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2253 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui Rallara:
niculina04 (21 dec 2012)