View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 01 mar 2013, 14:45:10
alinu0809's Avatar
alinu0809 alinu0809 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 22 feb 2013
Locaţie: Darmstadt, Germania
Vârsta: 32
Dieta: Alimentatie sanatoasa + sport
Date: 170cm, 60kg
Mesaje: 327
Aprecieri acordate: 62
Am fost apreciat(a) de 58 ori in 46 mesaje
Implicit Re: Jurnal Alinu - vreau sa slabesc sanatos, frumos si organizat

Sunt încântată de cunoștință, Roberta!
Deja mi-am făcut o misiune zilnică din a căuta rețete cu număr redus de calorii și număr redus de grăsimi. Asta pentru că și eu, și prietenul luptăm împreună împotriva kilogramelor (el puțin mai mult decât mine, că a pus mai mult pe el în ultima vreme). Încercăm să diversificăm cât mai mult, și să încercăm cât mai multe rețete noi și sănătoase.
Cât despre mutat, crede-mă că și mie mi-a fost frică înainte. Însă, găndește-te că nu vei fi singură, orice ar fi. Îi ai pe părinții tăi acolo, presupun că vei avea și susținerea prietenilor tăi. Restul va fi mult mai ușor și va veni de la sine. Eu încerc, pe cât posibil, să fac facultatea aici, pentru că îmi va fi mult mai ușor să mă întrețin după ce o voi termina - e mai ușor să îți găsești un job aici, dacă ai pregătirea și experiența necesară. În România nu zic că e degeaba sau că e imposibil, însă e a naibii de greu.. și banii rar sunt pe măsura efortului. Așa că, încearcă pe cât posibil să vezi această posibilă deplasare precum o oportunitate bună în viața ta.
În rest, îți doresc și eu o primăvară cât mai frumoasă, călduroasă și prosperă! Și multă baftă și cât mai mult succes în tot ceea ce îți dorești!
__________________
Jurnal Alinu
alinu0809, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1848 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1331 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1332 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui alinu0809:
WhiteAngel (01 mar 2013)