View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 24 iul 2013, 12:24:02
Alexik's Avatar
Alexik Alexik este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 14 feb 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 30
Date: 159cm, 52kg
Mesaje: 4.433
Aprecieri acordate: 30
Am fost apreciat(a) de 36 ori in 31 mesaje
Implicit Re: Goodbye body fat!

Citat:
Anterior postat de Malina Dodu Vezi mesajul
Heiii Ma bucur ca mai sunt fete care tin aceasta dieta. Sunt in ziua 3 si de azi intr-o saptamana inchei prima serie. Da, si eu mi-am reglat apetitul si am invatat sa ma controlez. Sunt o gurmanda si o pofticioasa, recunosc! Daca nu intru in razboi cu boftele risc sa pierd lupta si dieta. Tot la South Beach ma gandeam si eu, Dukan- neah.. prea multa carne nu imi prieste . Asta e cu conformatia para Noi slabim cel mai greu din toate. Nu este corect! DAR partea buna e ca avem un corp foarte feminin si atragator. Daca slabim intoarcem capete pentru ca ori cat de mult am da jos, noi tot cu forme ramanem . Hei, 040489. Sigur ca va tin la curent! De fiecare daca cand vad rezultate, pac.. vin cu un nou articol in jurnal! Va pup fetelor si mult succes!
Stiu , noi slabim cel mai greu , cel mai greu se vede cand slabesti insa atunci cand slabim avem corpul fix pe care l-am dorit! Succes in urmatoarea saptamana , mie mi-a placut.Nu credeam ca o sa reusesc sa ma controlez cu bunatati in casa si mai ales cand mancau prietenii.

Mie nu-mi pare rau de fund.L-am si facut bombat si acum daca mai dau 4 kg jos (ultimele) se va vedea si mai bine decat acum
__________________
If you want something you’ve never had, than do something you’ve never done