View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 19 iul 2010, 15:59:52
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Smile Re: Helicobacter pylori

Am gasit ceva pt tine pe net. Din pacate antibioticele nu fac altceva decat sa iti slabeasca organismul si scapi de ceva pe o parte si faci altceva pe partea cealalta. Poti sa intri si tu pe net si sa cauti remedii naturiste. Eu am selectat ce mi s-a parut mai interesant. Eu nu am avut aceasta problema asa ca nu pot vorbi din experienta proprie. Sanatate multa!




H.P este o bacterie foarte periculoasa si din pacate foarte frecvent intalnita astazi.Aceasta bacterie netratata rapid duce la Ulcerul de stomac si mai depart la cancerul de stomac,gastrite.Iti recomand din toata inima un produs foarte complex natual 100% biocombatibil cu organismul uman bazat pe legume si fructe.Este un produs creat de un renumit DR.cunoscut la nivel mondial pentru ca a inceput lupta impotriva cancerului si a creat primul laborator de chimioterapie din lume in anii '50.Acest produs este in primul rand pentru preventia cancerului de san si de prostata,contine o substanta numita SULFORAFAN care se gaseste in mugurele de broccoli si care distruge H.Pylori.La antibiotice aceasta bacterie este imuna.L -am recomandat foarte multor persoane si rezultatele au fost 100% rezovate.




Buna dimineata!
Sunt deacord cu dvs. Am avut aceasta problema si nu numai si infectie urinara cu bacilul Ecoli. Imaginativa ca, am luat antibiotice, inani de zile cu Kg, dar,Ecolii au devenit imuni la tr. iar pylorii erau la ei acasa.
Spun da produselor aloe vera dar nu cumparate de la ori ce firma, (am consultat mai multe), unele au tehnologie prin presare la rece. Eu am luat de la FLP, acestia folosesc numai sucul din interiorul plantei.
Schema de tratament a fost urmatoarea;
Tratamentul a durat 3 luni.
Aloe vera gel sau Beri nectar(recomandat pentru infectii urinare in special).
Forever active probiotic.
forever bee propolis.
Cu aceasta schema am rezolvat; Infectie cu bacilul E coli. helicobacterul.
Dar, cel mai important , am reusit o dezintoxicare a organismului complecta(de la antibiotice s-a dezvoltat o reactie adversa la medicamente adica poli alergica si imuna).
Dar pentru dzintoxicare am complectat si cu; tarate de grau, 1.2 linguri/stomacul gol. si 1/saptamana ,clisma cu ceai de pelin pentru a ajuta si curata complect tracul intestinal. Ce am vazut eu a fost rezultatul vizibil al depozitului din intestine credeti-ma dezagreabil, nu constientizam ce poate exista in intestine. La analizele de laborator (eram in evidentele, nefrologului si imunologului), E coli a disparut si la analize repetate de-a lungul anilor, nu au mai aparut , dar evident am avut grija sa nu ma reinfestez (prin igiena atenta si preventiv am mai facut cate o cura cu berii nectar 1.2/an.), Helicobacterul de asemeni nu a mai aparut , dar, acum citesc conspectele medicamentelor si am grija sa-miprotejez stomacul. De obicei le evit pentru ca, am descoperit ca la FLP, sunt scheme pt. toate diagnosticile(mai usorse face preventia decat tratamentele).Pentru a cunoaste despre ce vorbesc, intrati pe google/FLP aloe vera forever, la scheme si tratament. Cititi cu atentie la detalii despre fiecare produs in parte, obtinere proces tehnologic, continut cantitate activa%.Studii aprofundate, de catre cine, lansare/piata,aprobari, autorizari,premii nobel acordate de cei mai renumiti oameni de stiinta,biologi,chimisti,medici etc.(cu asta dealtfel am inceput, nu am consumat la intamplare aceste produse). De altfel ma-m consultat , evident dupa rezultate , cu medicii care ma-u tratat ani de zile fara rezultate si ca bonus le-am oferit cadou un manual de produse. Produsele sunt scumpe dar eficiente . deviza ''aloe fara cutit''. sunt sigura ce spun pentru ca, eu am avut o multitudine de boli, cauza; insuficienta corticosuprarenala. a trebuit sa fac tr. indelungat cu, cortizon(nu aveam productie propie),iar cortizonul de sinteza mi-a damblagit organismul


Ulcere, gastrite, diaree
Utilizarea mierii ca tratament pentru ulcere si gastrite vine din traditia populara. Descoperirea rolului Helicobacter pylori în ulcer i-a condus pe cercetatori la explicarea efectului terapeutic prin efectul antibacterian. De asemenea, mierea protejeaza mucoasa gastrica prin stimularea fluxului sanguin, prin efectul antiinflamator si prin stimularea cresterii celulelor epiteliale. În plus, ca si glucoza, mierea ajuta absorbtia sodiului si a apei.
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat