View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 19 sep 2009, 10:14:52
sweetyancutza's Avatar
sweetyancutza sweetyancutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 07 iul 2009
Locaţie: Cluj Napoca, Romania
Vârsta: 31
Dieta: hipocalorica
Date: 165cm, 52.5kg
Mesaje: 927
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Spirulina si slabitul

Asa, am citit despre si am gasit lucruri destul de interesante...Alga asta pare a fi chiar foarte buna, chiar prea complexa
Am gasit asta:

Spirulina va poate oferi capacitatea de a munci 17 ore/zi, fara a resimti oboseala, avand in acelasi timp proprietati de detoxifiere a organismului si de protejare si regenerare a celulei hepatice. Stimuleaza sistemul imunitar, crescand forta organismului de a face fata stresului cotidian, fiind si un bun adjuvant in intarirea organismului in diferite afectiuni. Un alt efect binefacator, se manifesta asupra cerebelului, Spirulina fiind, asa cum afirma ing. chim. Stefan Manea, „hrana pentru ungerea sinapselor cerebrale” ce va garanteaza tineretea vesnica din punct de vedere al capacitatii intelectuale.

Supliment alimentar ecologic pur, Spirulina contine peste 50 de principii bioactive, prin care intervine in reglarea tuturor functiilor organismului. Spirulina este un antioxidant puternic, stimuleaza si regleaza productia de corticosteroizi, insulina, hormoni tiroidieni. Rezultatele Spirulinei in programele de scadere a greutatii corporale sunt foarte bune, acest supliment controland senzatia de foame si reducand pofta de mancare, mai ales daca se respecta recomandarea de a lua comprimatul de spirulina cu o jumatate de ora inaintea mesei.

In acest sens, dar si pentru alte patologii, spirulina poate fi folosita timp Indelungat dar ea nu trebuie sa substituie alimentatia, nici chiar In curele severe de slabire.

Ea se poate administra timp Indelungat, cu conditia sa nu se depasesca 2 g pe zi. In conditii de convalescenta, efort fizic deosebit si pe perioade scurte se poate ajunge la maxim 6 g pe zi.

Deci din cate am inteles eu in combinatie cu un regim de viata sanatos plus sport in mod regulat si plus spirulina= slabire, totusi, astept si alte pareri
In orice caz pare sa nu faca niciun rau organismului in cantitatile recomandate
sweetyancutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1709 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1192 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 676 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Slabuta; 19 sep 2009 at 13:41:38.
Răspuns cu citat