Subiect: Jurnal LuckyGirl
View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 04 nov 2010, 07:02:51
LuckyGirl's Avatar
LuckyGirl LuckyGirl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 28 aug 2010
Locaţie: Osaka, Japonia
Vârsta: 32
Dieta: nu am dieta anume
Date: 162cm, 50kg
Mesaje: 14
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal LuckyGirl

poate ca ar fi prea putin sa am 40 kg dar la 60kg vad ca am prea multa grasime pe mine si am oasele foarte subtiri si consider ca e foarte mult dupa ce am slabit 10 kg nici nu se observa vreo diferenta nici la haine nici la fizic.. probabil ca m`as multumi si cu 45kg sau 50..depinde,o sa vad mai incolo cum o sa ma simt.. si de felul meu nu prea mananc asa mult si inca si daca mananc numai mere,imi simt stomacul plin tot timpul,adica nu am nici o senzatie de foame,si asta orice as manca ar fi foarte putin pt ca daca as manca in cantitati normale mi`ar fi rau.
intr`o zi normala as manca de exemplu o cana de orez,un biscuite,un pahar cu lapte si niste legume si fructe. cam atat as putea manca intr`o zi normala.
LuckyGirl, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2059 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1542 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1026 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]