View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 04 nov 2010, 17:29:42
porumbitzza's Avatar
porumbitzza porumbitzza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 02 iun 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 34
Date: 158cm, 49kg
Mesaje: 6
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Dieta mea :)

Buna slabutelor,
De maine incep o noua dieta fiindca am cam pus cateva kg pe mine de cand a venit buni de dincolo si voiam sa va impartasesc si voua in ce consta..Astept opinii si sfaturi.

Dimineata voi renunta la zaharul si laptele pentru cafea(voi folosi zaharina ca nici foarte amara nu-mi place) si voi inlocui micul dejun cu un grapefruit. La pranz o sa mananc pui, peste, carne fiarta, orez cu legume( in functie de zi si toane) iar seara compot de mere neindulcit, grapefruit sau iaurt activia ca sa ma ajute la tranzit.

Sunt in pana de idei in ceea ce priveste gustarile...fiindca de obicei in pauzele de curs mi se face foame si nu stiu ce sa mananc...la mere am renuntat fiindca am mancat foarte multe o perioada si acum parca nu mai pot sa le sufar....

Oricum, ce voiam sa subliniez e ca eu imi fac singura dietele in functie de gusturi...Pana acum nu am slabit niciodata dupa o dieta celebra decat cu numaratul caloriilor.

Va pup!
porumbitzza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1580 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1063 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1064 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat