View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 27 apr 2009, 13:19:06
miha's Avatar
miha miha este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 07 apr 2009
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: dieta personalizata
Date: 175cm, 91kg
Mesaje: 533
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Si barbatii doresc sa slabeasca?

Citat:
Anterior postat de rose rose Vezi mesajul
El si-a cumparat masina la putin timp dupa ce ne-am cunsocut si de atunci i-a mai crescut burtica. Chiar sunt curioasa ce circumferinta are.
Nu pt estetic ci pt sanatate; mie nici nu mi-ar placea sa fie prea slab....vreau sa simt ca ma protejeaza el pe mine si nu eu pe el.
Nici el nu mi-a spus vreodata ca trebuie sa slabesc ci m-a sustinut mereu in ceea ce fac sau am de gand sa fac. Si el chiar e dispus sa mancam amandoi mancaruri mai slabe. Aseara chiar vorbeam cu el si poate o sa reusesc sa-l conving sa alergam. Inca suntem la faza de negociere.
bravo rose rose ....e foarte bine si frumos ca te sustine ...si prietenul meu ma sustine si mereu imi spune ca vrea sa tina si el cu mine ca poate asa e mai usor pt mine dar niciodata nu face acest lucru ...el mananca de toate ...dar eu sunt multumita ca ma sustine moral si mai mergem impreuna sa ne plimbam ...sa alergam.
miha, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2588 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2071 kcal/zi. Pentru a slăbi 5kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1297 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat