Subiect: jurnal irina
View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 26 nov 2009, 13:41:43
Irina2403's Avatar
Irina2403 Irina2403 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 09 nov 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 45
Date: 158cm, 60kg
Mesaje: 17
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: jurnal irina

Mai fetelor, v-am dat totalul de la slabit sanatos si inteligent peste cap. De unde acum vreo 10 zile aveam 58.6, acum am 60 kg Eu, desteapta, am zis ca am voie aproape orice in cantitati mici. Nu am mancat deloc mult, dar am mai ciugulit si seara, dupa ora 6. Fara paine, fara sucuri... Aerobic am continuat sa fac, chiar credeam ca e ok. Nu stiu insa ce s-a intamplat, poate e si din cauza ca se apropie perioada cu "musafirii" . Si probabil si a placintei cu mere din week-end
Problema e ca ar trebui sa imi impun un regim strict, ca asa cu mancat ca o pasarica din aproape toate nu prea merge la mine. O sa incerc cu regimul disociat, asta a dat rezultate la mine de cateva ori. Dar asta ramane de vazut...Sunt o mare pofticioasa. Ieri, mi s-a facut pofta de sorici. Pai dupa ce l-am cumparat, simteam ca daca nu ajung odata acasa sa-l mananc mi se face rau. Tentatii nu au cum sa nu fie, pentru ca eu gatesc zilnic (baietii mei nu mananca aceasi mancare doua zile...toate trebuie sa fie proapat gatite), asa ca zilnic sa te abtii si sa nu gusti cand gatesti e tare greu. Sper insa sa am putere si vointa. Macar acum, ca am recunoscut aici ca am facut greseli, sa-mi fie invatare de minte si sa nu uit care este scopul.

Pup
Irina2403, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1657 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1140 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 624 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]