View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 27 mai 2011, 11:45:55
Dio's Avatar
Dio Dio este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt unul dintre slăbuţi!Sunt unul dintre slăbuţi!
Merite:
 
Data înregistrării: 03 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Date: 183cm, 82kg
Mesaje: 600
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Dieta proteica -Opinii

O mare prostie. Ce ai postat tu este o dieta low-carb gresita, in care se pune accent pe proteine in loc sa fie un echilibru intre proteine si grasimi (dieta low carb) sau sa fie accentul pe grasimi (keto sau atkins).

Cei (sau mai de graba cele, pe acest site) care vin cu astfel de idei si termina cu "e restrictiva dar da rezultate" nu inteleg cum functioneaza corpul omenesc. Nu vreau sa intru in detalii pentru ca m-am aprins putin si o sa ajung sa scriu un post de 4 pagini pe care nimeni nu o sa-l citeasca si nu o sa aduca nici o utilitate.

Nu inteleg de ce nu mananci toata saptamana doar pui si nimic altceva. Nu o sa ii dai organismului ce are nevoie si slabeste. La fel ca daca ai manca doar varza. Sau daca ai manca doar iaurturi. Sau numai oua.

Vrei o dieta restrictiva dar ceva mai echilibrata? Mananca o luna zilnic doar Vita + brocoli si cu putina smantana. Mai multa smantana la micul dejun, mai putina la cina. Mai multa vita la micul dejun, mai putina la cina. Ai proteine (vita), grasimi (vita/smantana), putini carbohidrati, fibre. Mai adaugi eventual o bucatica de cascaval la micul dejun si ata a fost. Fara dulciuri, fara fainoase, fara carbohidrati in exces.
Dio, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2730 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2213 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat