Subiect: Jurnal - MaryB
View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 17 iun 2011, 09:19:16
boxoutsider's Avatar
boxoutsider boxoutsider este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 26 apr 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: supa de varza
Date: 170cm, 77kg
Mesaje: 44
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal - MaryB

M-am gandit sa scriu aici cateva motive care sa ma determine sa nu cedez si sa o tin tot asa! Vreau ca de fiecare data cand o sa apara vreo tentatie sa pot intra si sa imi amintesc de ce nu am voie. Daca cineva are idei de adaugat, chiar daca sunt propriile exemple, sunt bine venite. Sunt convinsa ca multi ne regasim in experientele si trairile altora.

Prin urmare iata cateva motive:

1. Vreau sa arat bine cand merg cu iubi la mare. Sa nu imi fie frica sa apar in poze decat de la piept in sus. Si sa nu imi fie rusine sa ies in costum de baie pe plaja!

2. Vreau sa nu mai creada lumea ca sunt insarcinata. Nu zic ca imi pare rau cand imi cedeaza cineva locul din autobuz. Dar macar sa nu mai fiu intrebata aiurea chestia asta.
Long story short: sa dispara burta!!!

3: Nu mai vreau sa aud comentarii nasoale sau sa vad priviri dezaprobatoare in jurul meu. Nu ca m-ar durea capul de ce zice lumea. Dar ma enerveaza la culme cand se intampla cand sunt cu iubi de mana in oras.

4. Vreau sa port toate hainele acelea pe care mi le-am cumparat gandindu-ma "Lasa ca slabesc eu".
Mai ales o rochita rosie, de vara... super draguta... Aceea ar fi mers perfect de purtat in concediu la mare! Daca as reusi sa intru in ea pana atunci ce bine ar fi!

5. Vreau sa fiu admirata si apreciata mai mult.

6. Vreau sa ma simt mai usoara, sa fiu mai flexibila, sa pot sa dansez si sa fiu mai sexy in miscari. Nu ca acum, cand curg toate pe mine si nu pot sa misc cum trebuie anumite zone ale corpului.

7. La un moment dat, peste cativa ani voi avea si eu copii. Ma ingrozeste ca as putea sa ajung la mai multe kg decat am acum. Abia le dau jos, abia ma misc acum, abia suflu cand urc scarile. Pai atunci ce o sa fac?
Trebuie sa imi pregatesc corpul si sa il mentin cat mai sanatos, sa stiu cand va veni timpul ca daca ma ingras pornesc de la 60 nu de la 80-90. Si sa am in minte un numar limita de kg pe care am voie sa le pun pe mine.
boxoutsider, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1769 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1252 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]