View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 06 ian 2012, 00:10:19
velvet's Avatar
velvet velvet este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 05 ian 2012
Locaţie: cluj-napoca, Romania
Vârsta: 31
Date: 164cm, 57kg
Mesaje: 3
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Deea (velvet)

in primul rand, numele meu e Andreea
am avut si perioade in care mi-am indus voma dupa masa, dar am cam reusit sa ma las de asta. inca beau tot felul de ceaiuri anti-adipoase dupa (eventual si pastile) si depun duble efort la sala, ceea ce nu e chiar rau . (de asta ziceam de bulimie) apropo de asta, nu sunt sedentara, doar ca nu mi-am updatat profilul inca. merg la sala (si imi place muuult). am si bicicleta de camera, pe care ce-i drept, nu o folosesc prea des, dar oricum..
eu consider ca a manca sanatos inseamna a avea trei mese pe zi si doua gustari, alcatuite din legume, fructe si cereale integrale. de asemenea, e ft important sa bei min 2.5 l de apa pe zi si sa faci sport. in fond, sunt de parere ca poti manca orice atata timp cand o faci cu moderatie si compensezi prin activitate fizica.
va multumesc celor care mi-ati raspuns si va astept in continuare cu sugestii, pareri, incurajari , critici.. ce vreti voi. va pup!
velvet, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1538 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1021 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]