View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 20 feb 2010, 14:44:23
claire35's Avatar
claire35 claire35 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 20 feb 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 49
Dieta: hipocalorica in medie 1200-1300 kcal/zi
Date: 159cm, 87.4kg
Mesaje: 233
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit re: Claire35-Un nou mod de viata!!!

Mersi slabuta!!!Esti o dulce..tu incurajezi pe toata lumea.
Ce sa-ti zic in legatura cu ce-mi place...mai bine incep cu ce imi placea..aveam zilnic portia de dulciuri..astea erau nebunia mea..paste ..paine..prajeli..ce e mai rau.
Acum la mine in bucatarie nu am decat piept pui, peste slab, fructe , legume,cereale integrale,orez basmati,paine cu faina speciala facuta la masina de paine( e de pe un site dar nu vreau sa fac reclama)...curmale, smochine, migdale , nuci,semnite dovleac..acestea crude .Incerc combinatii din toate cele in functie de ce imi doreac..variez de la o zi la alta..am 3 mese pe zi si 2 gustari( cate 1 fruct sau 1 morcov sau 1 pumn de migdale, nuci)..Deci am un regim destul de echilibrat ...nelipsit de vitamine si toate cele necesare..deocamdata da roade asa..
Ca sa-ti spun ce-mi place acum...am descoperit legumele la gratar cu un strop de ulei masline...imi plac mult..vinete, ardei gras,ceapa, dovlecel..imi plac supele si ciorbitele usoare.. salatele de fructe pe care le fac a.c. am pofta de dulce..in rest , ce e mai important...indiferent de ce mi-e pofta incerc sa mananc pana in orele 19 sau chiar 18 cateodata...cel mai greu pt mine a fost sa renunt la mesele de seara...cele de pe al orele 21-22-23...dar dupa 2 sapt m-am adaptat...si sunt optimista ..vreau nu numai pt.o perioada stilul asta de viata...ci un nou mod de a trai .Persoanele slabe pe care le avem in jurul nostru...cele care n-au avut niciodata probleme cu kg, ma refer in special la cele peste varsta de 30 ani (la cele foarte tinere la adolescente e alt metabolism )de fapt daca le urmarim indeaproape vom vedea ca au un regim de viata echilibrat si sanatos si au eventual mici abateri..asa ca vreau un nou stil de viata..nu un regim de moment..si incerc sa lucrez psihic asta si sa-mi bag in cap ca este un nou mod de a trai..
claire35, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1758 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1241 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 984 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]