Subiect: Jurnal Kouklakys
View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 29 feb 2012, 12:26:02
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Jurnal Kouklakys

Citat:
Anterior postat de kouklakys Vezi mesajul
Bine v am gasit si bine ati venit in vizita !
Dupa cateva zile in care am citit si am tot citit m am hotarat sa mi deschid si eu un jurnal.
Numele meu este Carmen . Sunt din Bucuresti si sunt mama a doi copii minunati : Oana de 15 ani si Andrei de 10 ani .
In urma cu vreo 4 ani eram o "tipa apetisanata " dupa cum imi spunea prietena mea si m am hotarat sa ...slabesc ....Imi pare rau ca nu v am descoperit atunci ...insa nici acum nu i tarziu ...Aveam 74 de kg si cu ajutorul unui nutritionist am slabit usor si sanatos 12 kg intr o luna si jumatate . Mancam ceea ce mi placea dintr o dieta personalizata si faceam pe atunci antrenamente cu o echipa de karate ( erau si piticii mei in aceea echipa).
Timpul a trecut si m am "oprit" la 60 (uneori 61- 62) de kg ...
Nu fac eforturi deosebite pentru a mi mentine greutatea , doar ca am invatat ca nu trebuie sa mananc ca si cum asta ar fi cel mai important lucru din viata . Nu am tinut niciodata cont la cate calorii consum sau cate proteine , smmd.. Pur si simplu "pacalesc" organismul babeste : azi mananc un snikers...insa si o mare salata seara , maine sarmale insa doua zile legume la tigaie si tot asa ... Uneori mi as dori sa mai slabesc 2-3 kg ....
Ceea ce ma ajuta foarte mult este faptul ca mi am facut un abonament la o sala si pentru a fi sigura ca nu "ratez" nici o sedinta am facut pentru un an de zile, de doua ori pe saptamana .
Nu stiu daca a ti incercat insa va recomand pentru tonifiere dar si pentru ...remodelare ( sa i spun asa ) kangoo jumps . Pe langa faptul ca se transpira este si distractiv .
Nu sunt adepta dietelor stricte , severe . Nici nu va recomand . Daca vrei sa realizezi ceva nu trebuie neaparat sa ...suferi . Eu am aplicat , sa spun asa , modul de a ma hrani sanatos si acasa . Am incercat sa ii invat si pe ai mei sa manance sanatos ( ce mai este oare sanatos azi ?!?). M am bucurat tare mult cand am constat ca fiica mea a inteles cel mai bine .

Revin si cu alte informatii zilele ce vor urma ....
Sper sa va fiu de folos pentru ca ....sincer pentru acest lucru m am alaturat acestei comunitati .

O zi buna si ...sper sa ma "vizitati "
Buna, Carmen!Bine ai venit pe slabute!Sper sa te "lipesti" de noi si sa nu mai vrei sa pleci vreodataSa iti traiasca fetita si baietelul si sa fie sanatosi!

In primul rand vreau sa iti urez bafta in lupta in care ai intrat, apoi vreau sa te felicit ca ai ales un stil de viata sanatos, o alimentatie sanatoasa.Doar asa ne vom autoeduca in ceea ce priveste mancatul.
Trebuie sa ai doar un pic de vointa si sa fii perseverent.Cu rabdare si calm totul o sa fie super ok!

Eu ti-as recomanda totusi sa te folosesti de calculatorul nutritional, o sa iti fie de mare ajutor.Nu ai nevoie decat de un cantar pentru a-ti cantari alimentele.Poate parea bataie de cap, dar nu e asa deloc.E chiar simplu si foarte sanatos.Doar asa poti sti cat mananci.Pentru ca aproximatul poate insela foarte repede si poate inceta slabirea.
E foarte bine ca macar fetita ta a inteles ca trebuie sa se hraneasca sanatos, asta as vrea sa reusesc si eu cu copii mei, cand ii voi avea, desi cred ca e foare greu, avand in vedere ce porcarii gasim prin magazine,...
Vad ca faci si sala, super!O sa te ajute foarte mult!Ce sa mai, vad ca ambitioasa esti!
Jos cu kilogramele!
Bafta!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui happygirldiana:
kouklakys (26 nov 2013)