View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 23 mar 2012, 10:23:03
Dark_lady's Avatar
Dark_lady Dark_lady este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 07 iul 2009
Locaţie: Iasi, Romania
Dieta: Calcul calorii
Date: 168cm, 93.8kg
Mesaje: 6
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Dark_lady - Nothing tastes like being thin feels

Puffoasa, ziua mea de cantar...e o data la 10 zile 4, 14, 24 ale lunii. Cu toate ca mai scap in cantar din cand in cand, mai ales ca e in baie si il vad d fiecare data cand ma spal pe maini
Diana, de acord cu primele 2 etape intr-una singura, oricum asa am si inceput, chiar daca inca mai mananc ceva paine alba (din cea facuta in casa) si mai scap si in cate un dulce. Renuntarea la dulciurile in exces mi se pare, din nou, cea mai grea parte. Ziceam ca nu vreau sa renunt la carne de tot, vreau doar sa inlocuiesc o masa pe zi, pentru ca in acest moment mananc carne cam la fiecare masa. Dar nu sunt de acord cu masa de fructe care poate duce la ingrasare. Un smoothie dimineata, cu fructe si legume, eventual facut cu suc de fructe sau lapte de soia in loc de iaurt, in care adaugi niste seminte de in si de susan, nu doar ca va face minuni pentru tranzitul intestinal, dar iti va da energie si va tine foarte bine de foame pana la pranz.
Si asta e doar un exemplu.

Iti multumesc pentru informatii, dar asa cum spuneam, nu sunt la prima incercare de acest gen. Cu o dieta hipocalorica am slabit 25 kilograme in aproape un an, dar din pacate pentru ca nu a devenit un stil de viata, pentru ca nua m reusit sa-mi insusesc cu adevarat principiile alimentatiei sanatoase, m-am ingrasat inapoi, si inca ceva in plus.

Animis, multumesc!

Pentru ieri: fara faina alba, fara dulciuri, ma declar multumita.
Am mancat niste briose cu dovlecei la micul dejun, inpreuna un un patratel de ovaz copt si niste salata de vinete, apoi nelipsita cafea cu lapte si un pliculet de zahar brun. La pranz, pulpa de pui, cartofi, dar si o portie de mamaligua cu branza si cu ochi. La cina, un snitel si un pahar cu vin alb.
Bun...Sunt multumita de mine pentru ziua de ieri

Sa avem spor!
Dark_lady, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2261 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1744 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1228 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]