View Single Post
  #500 (permalink)  
Vechi 06 nov 2010, 17:30:28
Sand's Avatar
Sand Sand este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 mar 2010
Locaţie: Orange County, CA, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 54
Dieta: de tip mediteraneana + sport
Date: 173cm, 79kg
Mesaje: 3.059
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 12 ori in 10 mesaje
Implicit Re: Sand - de la mare...la mic in 6 luni de neuitat. :)

Citat:
Anterior postat de zuzi Vezi mesajul
buna dimineatza sand,imi place foarte mult alimentatzia ta si de cate ori citesc,mai,mai ca ashi incepe si eu sa mananc curat,probleme e ca mie mi-e rau de la soia,dar acum mananc mult mai simplu si tot e cevapaaaa,si week end placut
Buna,

Poti sa incepi sa mananci curat cand vrei. Curat nu inseamna neaparat fara nici un fel de carne (ca mine) si fara mancare procesata, dulciuri, faini albe etc. Ma bucur ca mananci mai simplu, cred ca te simti foarte bine.

Eu ma simt super de cand am inceput sa mananc asa, mancam eu oricum destul de clean dar acum nu ma mai ating de nimic ce e aiurea, niciodata. Ma rog...o sa mai mananc cand nu o sa am de ales (spre ex. daca ma duc in vizite si nu am ce sa fac)dar in rest ma tin tare de tot. De fapt, recunosc ca nici nu tre' sa fac mare efort, imi vine foarte usor. Nu mi-e niciodata foame, nici nu prea ma gandesc la mancare de fapt...e o chestie ca altele, nu e o obsesie.

Am inceput sa slabesc un pic dar vreau sa-mi schimb datele pe 15 noi....cum scrie jos la semnatura. Vreau sa fie surpriza si pentru voi si pentru mine asa ca o sa ma cantaresc mai rar. Nu de alta de de bucurie ca slabesc s-ar putea sa dau pe afara de entuziasm si nu vreau. Tre' sa-mi pastrez uzul ratiunii.