View Single Post
  #5004 (permalink)  
Vechi 09 iul 2011, 12:54:35
nicoleta100's Avatar
nicoleta100 nicoleta100 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă LiderSlăbuţă Lider
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 20 mai 2010
Locaţie: alba iulia, Romania
Vârsta: 42
Date: 172cm, 95kg
Mesaje: 16.596
Aprecieri acordate: 934
Am fost apreciat(a) de 451 ori in 241 mesaje
Implicit Re: Jurnal nicoleta 100

Citat:
Anterior postat de Ana teslariu Vezi mesajul
Buna Nico!
Cum sa nu-mi fac timp pentru o mamica curajoasa de doi bebei micutiSincer mi-e deja mie frica de al doilea bebe, fata nu are decat 2 ani(face pe 29 iulie) si eu tre sa mai slabesc ca sa nu am probleme la nastere, si sa-mi fie usor sa duc sarcina.
de papat eu papam si pui cu smantana, iaurturi, mere, incearca fripturi de pui la cuptor cu salata de care iti place ciorbite cat mai multe ca au si apa, vitamine, cu carne sau fara, piureuri de legume, parjolute coapte pe hartie de copt in tava la aragaz, dovlecei umpluti cu piept de pui sau cu ciuperci, cu umplutura facuta fara prajeala, eventual fierte, asa cum faci papa la bebelusi, iar cand ai nevoie de fier poti folosi si sfecla rosie sub forma de suc sau fiarta la supica cica isi pastreaza vitaminele si fierul, eu ii fac fetitei suc proaspat din sfecla rosie un sfert, un morcov si un mar, si bea tot chiar imi mai cere ca mai vrea. si sa stii ca e selectiva la papa, a mea papa bine supa de pui cu galuste.
Impotriva constipatiei am auzit pe fete ca folosesc taratea de grau inmuiata in apa lasata de seara pana dimineata, si apoi bauta. Incearca si bors proaspat facut in casa e la fel de bun si are si vitamine.
Te las ca si asa am scris muuuult si deja te-am plictisit, daca imi mai vin idei iti mai scriu. Pup si multa sanatate la toti
Poti sa scri cat vrei de mult ,eu nu ma plictisesc!Ideile noi sunt intotdeauna binevenite!!!!multumesc!!!
Sunt sigura ca vei reusi sa slabesti ,si sa duci a doua sarcina la bun sfarsit!!!Abia astept sa vi cu vestea cea mare!!!
Mare fetita ai,sa creasca mare si sanatoasa!!!
nicoleta100, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2732 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2215 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]