View Single Post
  #5006 (permalink)  
Vechi 06 mai 2011, 12:29:46
myha's Avatar
myha myha este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 21 nov 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 48
Dieta: alimentatie sanatoasa si sport
Date: 170cm, 66.8kg
Mesaje: 2.605
Aprecieri acordate: 5.736
Am fost apreciat(a) de 4.067 ori in 1.239 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 08

Citat:
Anterior postat de angela av Vezi mesajul
Ella...tu vorbesti de odihna ...tu care mereu esti tot obosita... multi pt.grija...ma gandeam eu ca e o alergie la ceva...mai in gluma ,mai in serios,fata cea mare spune <mami de ce nu te-ai facut doctorita,prea le sti tu pe toate,de unde?>...eram ferm convinsa ca si mama are tromblofleblita inainte sa mearga la spital...si ma sperie gandul ca oricand un cheag poate pleca si fii fatal...se blocheaza caile respiratorii si esti gata,cheagul ajunge in plaman si nu la inima asa cum se crede...asteptarea si nesiguranta ma termina psihic...vreau sa cred din tot sufletul ca o sa fie totul bine....incerc pe cat pot sa gandesc pozitiv,dar sunt constienta ca oricand se poate intampla ceva...Doamne fereste....Da Ella e permis ...
Draga mea Angela, te inteleg ca ai asa emotii pentru mama ta, stiu si eu ce inseamna boala asta ca, din pacate, o astfel de boala are si sora mea mai mica, la 26 de ani, cred ca s-a implinit deja un an decand a patit-o, i s-a umflat piciorul rau de tot, nu mai putea sa paseasca de durere, a fost internata ceva timp, tratamente si analize peste analize, a purtat ciorapi speciali care sa-i tina piciorul cat mai strans, acum nu mai poarta dar nici nu poate sa stea prea mult in picioare, la ea cheagul de sange era in zona inghinala, sta mereu cu frica in san, draga de ea sa nu i se intample ceva rau, iti dai seama ca s-a documentat si ea pe net si a vazut ce inseamna o astfel de boala, nu-si poate explica de ce i s-a intamplat asa, crede ea ca de la o lovitura la genunchi, a cazut pe gheata cu un an in urma, si medicii se mirau, spuneau ca boala asta apare la oameni mai in varsta nu la cei tineri. Sa le dea Dumnezeu sanatate mamei tale si surioarei mele.
myha, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2066 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1549 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]