View Single Post
  #502 (permalink)  
Vechi 26 apr 2010, 01:38:53
CezaraCezarului's Avatar
CezaraCezarului CezaraCezarului este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 15 feb 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Bun-simț
Date: 170cm, 69.7kg
Mesaje: 1.720
Aprecieri acordate: 156
Am fost apreciat(a) de 573 ori in 246 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Dianei, sau al desertaciunii desertaciunilor.

Citat:
Anterior postat de VentoFreddo Vezi mesajul
Faceam walking, dar am intrerupt pana vad ce e cu durerile astea de toate incheieturile pe care le amNU pot sa fac absolut nimic
Sper ca esti in parc cu iubitul..Pup!
Vazusem ca le spuneai fetelor ca mergi la doctor, sau ca planuiesti. Chiar ar fi mai bine asa, e pacat sa iti pierzi de pe acum sanatatea, totusi. O sa vezi ce bine va fi cand vei putea sa faci sport fara durere, pe mine acum daca m-ai pune, mai bine as manca ceva bun si as compensa prin sport decat sa mananc ierburi si sport ioc. Oricum am incredere in tine si in puterea de a te pune din nou pe picioare, cu sau fara sport. Macar sa te faci bine, ca durerile astea nu sunt normale.
Chiar intr-un parc am si fost, apoi am ajuns acasa si am inceput sa mai lucrez pentru scoala, acum cateva minute am terminat tot ce mai aveam de facut, hartogaraie multa. Dar macar asa stiu ca maine stau degeaba toata ziua, eu functionez pe principiu "prima data raul, si apoi binele", si recompense dupa ce chiar fac ceva. Sunt tare curioasa ce va spune cantarul de luni, celebrul cantar de luni... pentru noi toate. Succes, fetele... Sper sa nu fie nimeni dezamagit.

Si eu fug in pat ca s-a facut aproape 3 si eu bantui in singuratate pe forum, cu ochii bulbucati si stomacul plin de apa (m-a apucat o foame pe la 1 si am potolit-o cu apa) .

Somn usooooor.
__________________

शान्तिः शान्तिः शान्तिः
Don't give up on your dreams, go back to sleep.

CezaraCezarului, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2210 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1693 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1306 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]