View Single Post
  #5024 (permalink)  
Vechi 21 aug 2013, 21:17:58
Rallara's Avatar
Rallara Rallara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 91.2kg
Mesaje: 7.366
Aprecieri acordate: 3.894
Am fost apreciat(a) de 3.171 ori in 1.682 mesaje
Implicit Re: Jurnalul studentei ocupate(sau nu) - Animis23

Citat:
Anterior postat de Animis23 Vezi mesajul
Gata, gata, sunt aici!

Da, Ralucel, ne vedem week-endul asta. Dupa pranz daca se poate pentru ca

TOBE, VA ROG

am programare la sala, cate doua ore in fiecare zi.

Eu sunt din nou pusa pe treaba. Dupa inca niste zile de aproape 0 miscare si muuuulte calorii, TOATE proaste. Am ajuns in faza aia in care analizez tot ce mananc eu, tot ce mananca altii, sa le invidiez pe cele pe care le vad si...

EU NU ERAM ASA. Trebuie sa revin la o forma fizica si psihica in care sa ma iubesc si sa ma apreciez. In primul rand, pentru ca stiu ca merit. In al doilea rand, pentru ca vreau sa fac unele lucruri si imi dau seama ca nu pot.

Primul e sa port o rochie sau o fusta. As putea sa imi cumpar unele si sa arat decent, dar nu vreau sa fac investitia. Simt nevoia sa ma pedepsesc pentru ca aproape m-am intors de unde am plecat.

Al doilea e sa fac sportul si miscarea pe care mi le doresc. Nu pot alerga fara sa ma doara genunchiul. Nu pot merge la zumba sau alte tipuri de aerobic mai alert pentru ca imi e frica de orice miscare mai brusca.

In rest, respir prost, ma simt prost, simt ca sunt trista pentru ca sunt inecata intr-un ocean de carbi nenorociti care imi cer alti carbi. Lupta a inceput oficial.

Singurul lucru de care (cumva) m-am tinut zilele astea a fost mi squat challenge. Am pornit de la 30. Azi sunt la ziua 17 si am facut 130 PE CARE LE-AM SIMTIT pana la ultima fibra. Pana aici a fost floare la ureche, deci complet lipsita de conditie fizica nu sunt, dar... deja imi e frica de genoflexiunile de maine. 135, here I come Bine, m-a durut si pentru ca ma intorsesem de la o ora de fitball dance care a scos untul din mine. Am fost si incalzita, plina de chef, am executat totul in forta...incantator, ce mai!

Trebuie sa imi caut un alt 30 day challenge intre timp, astept propuneri. O sa incerc sa pastrez si obiceiul de a face 50 de genoflexiuni zilnic dupa ce ajung la acel 200. Nu consider ca imi trebuie 200 zilnic, deci vom vedea. Sa ajung eu acolo si mai vorbim. Si sa nu spuneti flotari, ca mai avem pana acolo...

Voi sunteti bine? Sa mai zic ca a fost Andrei aici si ne-am comportat ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic? Nu mi-am mai batut capul, ce-o fi o fi. La munca toate bune. Multe sedinte. Vineri am training de excel, nu o sa mai fiu retardata care nu stie sa faca lucruri elementare pe acolo.

Pupici tuturor. O sa intru mai des. O sa imi fac curaj sa ma si cantaresc sambata dimineata. Momentan sunt pe stop.

Bun mesaj, ma regasesc si eu in el normal.
Imi place si tonul, si tot. Si eu sunt satula si in seara asta si usor deprimata, acum o ora eram all happy. Nu mai stiu cum sa procedez sa-mi fie bine si sa o scot la liman. Bine ca nu am gasit la magazin corn cu ciocolata, zici ca am dat in dileala Simi... Acum zic GATA, momentul urmator iar am pofte si mai mai sa mi le satifsfac in disperarea mea cu poftele...
Sper maine sa imi revin, sa beau si 10 ceaiuri cardiace daca trebuie si sa pot sa ma misc... ca tare nu ma simt bine in pielea mea.

Citat:
Anterior postat de Animis23 Vezi mesajul
Am gasit asta si m-a amuzat

Nu vreau sa mai zic "gata, ma apuc". Vreau sa zic "uite ce bine merge". Am mai vazut azi o imagine pe net in care scria "nu ma opresc pentru ca vreau sa ii inspir pe altii sa nu se opreasca". Simt asta cu desavarsire, dar nu fac nimic. Nu fac tot ce pot.
Imi place, 10 points!! Asta-i raspunsul la orice intrebare, chiar asa!
__________________
Rallara, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2253 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui Rallara:
happygirldiana (22 aug 2013)