View Single Post
  #5025 (permalink)  
Vechi 16 mar 2012, 20:58:20
iulisa's Avatar
iulisa iulisa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 05 apr 2011
Locaţie: Campia Turzii, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Rina's 90
Date: 170cm, 92.9kg
Mesaje: 136
Aprecieri acordate: 3
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 3 mesaje
Implicit Re: Rina 90"s (etaj XII)

Citat:
Anterior postat de Griga Vezi mesajul
Buna seara!

Iulisa... felicitari pentru rezultatele de pana acum!in 2 luni si slabit aproape 10 kg....nu ai avut faze de platou? Eu de alea ma tem cel mai mult!

Intreba o fata ce am alege intre inot si tratamente corporale....eu, cu siguranta, INOTUL! Nu are efect numai asupra kg ci si a sanatatii intregului organism! Iti pune toti muschii in miscare si da forme frumoase corpului. Eu am facut tratamente, dar au efect limitat....La o luna dupa ce le-am oprit pielea era exact ca si inainte, plus ca nu am slabit...chiar daca transpiram enorm la termocuverta. Sportul e cel mai sanatos!!!

Eu am ajuns tarziu acasa, asa ca am renuntat la puiul de seara si am mancat doar o salata mare cu salata verde si 5 ridichi. Din pacate nici la tae-bo nu am ajuns, mi s-a dat programul peste cap. Maine voi munci prin gradina, sper sa recuperez

O seara minunata tuturor!!!
Draga mea sa sti ca am avut chiar recent cam aproape 2 saptamani un platou fain, dar ideea este ca am cam "scaldat dieta".Acum alerg de cel putin 5 ori pe sapt si incepe sa se vada!