View Single Post
  #5037 (permalink)  
Vechi 22 aug 2010, 22:15:49
moniniful's Avatar
moniniful moniniful este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 22 aug 2010
Locaţie: cambridge, uk, Romania
Vârsta: 36
Dieta: de la nutritionist
Date: 164cm, 62.5kg
Mesaje: 46
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 60-70 kg

Citat:
Anterior postat de anky31 Vezi mesajul
Buna fetelor,ma bucur ca am fost primita printre voi,va imbratisez cu drag .Eu m-am gandit sa urmez un stil de viata sanatos,cu alimente sanatoase,sport,odihna si multa apa.Nu sunt adepta regimurilor si nu-mi plac restrictiile in general.La mine functioneaza ceva de genul ,nu mananc fast food ca nu e sanatos,nu ca n-as avea voie .Mai greu e la capitolul sport,in afara de a plimba carutul (am o fetita de un an) altceva nu fac.Voi ce sport practicati?
in aprox 3 sapt vin si eu in anglia, in cambridge! abia astept sa ajung acolo.
eu in locul tau as iesi la jogging. din cate am vazut, ei au o gramada de parcuri mari, si fara caini de care sa te sperii iti pui muzica preferata pe mp3 player si e o placere! in plus poti sa faci si gimnastica in aer liber, si parca ai mai mult spor.
In perioada mea de glorie (dpdv al siluetei bineinteles ) obisnuiam sa merg pe un stadion sa fac miscare. Combinam joggingul cu urcatul pe scari, si cand nu mai puteam ma intindeam pe iarba si faceam cateva serii de abdomene, exercitii pentru picioare, etc. Abia astept sa reincep ritualul de atunci!