View Single Post
  #508 (permalink)  
Vechi 29 iul 2011, 10:25:27
ana303maria's Avatar
ana303maria ana303maria este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 19 mar 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Scarsdale
Date: 165cm, 90.3kg
Mesaje: 850
Aprecieri acordate: 13
Am fost apreciat(a) de 41 ori in 20 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 70-80 kg (II)

Buna!!
Stiu ca am lipsit dar am fost f ocupata. Prinsa cu treaba am luat 2-3 kg in plus avand aproape 78 kg. Sa fie si de la duphaston, nu stiu, ideea e ca am in plus.... Am fost ocupata si cu invatatul, am picat traseul prima data, luni ma duc sa dau sala din nou si sa ma programeze pt traseu, sambata acum botezam si apoi plecam 10 zile la mare. Dar ca sa am mainer un botez reusit si un concediu si mai reusit, am primit o veste "grozava" miercuri. Sunt inscrisa la gradul 2, trebuia sa-l finalizez in 2009, dar din cauza sarcinii si a nasterii nu am mai putut. Am depus un nou dosar pt inscriere in sept anul acesta, am sustinut 2 inspectii, am fost la cursul de pregatire pt gr 2 si acum surpriza. Eu nu apar pe nicio lista pt ca mi s-a pierdut dosarul. Si eu am 2 dosare depuse, nu unul singur. Din 2 nu mai e niciunul..... Toata lumea e in concediu si eu trebuie sa-mi refac dosarul ca sa pot da examenele in august... Nu e asa ca e super???? Si ca sa refac doasarul trebuie sa umblu si sa ma rog de 3 secretare si 3 directori pe la scolile la care am fost din 2006 incoace....adica de acum 5 ani.... Si ei mi-au dat adeverinte in 2 randuri, nu doar o data!!!!
De aceea nu am mai intrat, trebuie sa umblu sa fac de 10 ori un lucru ca sa pot sa-l terimin si asta numai din cauza incompetentei celor care ne conduc....

Iar cu examenul auto..... un nesimtit de politist... am picat exact la intersecta din fata casei mele, pe care o cunosc ca in palma. Dar daca au picat toti dinaintea mea (eu am fost a 10-a).. nici nu vreau sa ma gandeac ca iar ma apuca revolta. Si ma enervez ca nu am nicio putere sa schimb ceva, nu avem putere noi sa facem ceva, sa schimbam pt ca in primul rand nu suntem uniti!!!
ana303maria, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2160 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1643 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1386 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]