Subiect: Jurnal "Slabuta"
View Single Post
  #5082 (permalink)  
Vechi 21 mai 2012, 12:37:08
Rallara's Avatar
Rallara Rallara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 91.2kg
Mesaje: 7.366
Aprecieri acordate: 3.894
Am fost apreciat(a) de 3.171 ori in 1.682 mesaje
Implicit Re: Jurnal "Slabuta"

Citat:
Anterior postat de Slabuta Vezi mesajul

Buna Ralucel

Sa stii ca ritmul video-ului este cel care face tot farmecul E un fel de dance-aerobic-fitness... si de aceea imi place foarte mult. Se pare ca sambata am lucrat si muschii mai lenesi, doar acum am febra musculara dupa cateva saptamani.

Parca mi-ai citit gandurile... De acord in toate. Legat de timp, depinde foarte mult de cum ti-l organizezi. Eu am scos tot ce nu imi aducea un folos si mai mult imi dauna. De exemplu: eu nu ma uit la TV de foarte mult timp. Prefer sa citesc o carte, sa fac sport, sa ma documentez asupra alimentatiei, sa ma plimb sau sa investesc acel timp in ceva cu adevarat folositor. Cand stai la tv timpul se scurge foarte repede si ajungi seara, e timpul de culcare si uite inca o zi in care nu ai facut nimic cu acel timp. Hai sa fim seriosi, ce om "intreg la minte" ar sta toata ziua pe "stirile" despre Dragusanu sau mai stiu eu ce alta vedeta... ?! Sau cand 2 politicieni dezbat o "probleme vitala" pentru romani, saracii nu mai stiu cum sa imparta tara ca sa le ajunga la toti de furat... Este evident ca foarte multi oameni nu mai au constiinta de sine, si-au creat idoli falsi, ... duc o viata ratata si cauta sa se identifice cu diverse "personalitati" si asa stau gura casca la tv ... si nu este nici un "vecin" de vina, omul este de vina pentru ca sta in aceasta mocirla si nu face nimic ca sa iasa din ea, isi cauta scuze, pretexte si venereaza non-valorile. Asta da limitare... o viata basic.

Pe aceste subiect se pot discuta multe, dar nu trebuie sa ramanem la stadiul de discutie.

Sper ca ai gasit solutia. Daca ai nevoie de un sfat...

Te pup
Ce mult imi place cum scrii
Si m-a distrat tare fraza in bold. Bine zis!!!
Uff... bine ca suntem aici impreuna... toate avem atatea in comun... si ma incanta ca suntem oameni seriosi cu preocupari adevarate. Am cunoscut aici numai oameni de calitate. Ma mai mir si acum cum de ati izbutit sa curatati forumul de "buruieni".

Ce bine e ca ai timp sa-ti petreci timpul asa... sotul meu Liviu de exemplu... el nu are ce alege, pleaca de dimineata si ajunge seara pe la 7... "mort"... nu mai are chef de citit nici o carte... de nici o plimbare... si in weekend incearca sa doarma cat de mult poate. Mai face sport cand apuca, in rest munca si atat. Merita pe de o parte... dar si sacrificiul e pe masura. Astept sa lucrez si eu... ca fara multa experienta nu sunt dorita.

A si laolalta cu Dienuta si cu alte fete, si eu vreau concurs
Se poate?

O zi frumosa si o saptamana spornica... cred ca ai reusit sa termini cu mutarea... te pup
__________________
Rallara, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2253 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat