View Single Post
  #509 (permalink)  
Vechi 22 ian 2012, 00:26:31
TinAlexa's Avatar
TinAlexa TinAlexa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 31 mar 2010
Locaţie: Montreal, Canada
Vârsta: 48
Date: 170cm, 84kg
Mesaje: 2.140
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Buna fetelor, am mai scris un mesaj dar internetul astazi merge in valuri.
Oana nu mai conteaza estetic numai cind vezi brinza acea care curge doamne ........ dar tu la musaka nu pasta de rosii?
Lala mai prins pai da eu vreau dulce ca si asa nu prea maninc eu ...cum oi reusi sa scap de asa ceva nu stiu. Oana imi era dor de dovleac copt crede-ma ca de cind am plecat nu am reusit sa gasesc dovleacul care sa fie asemanator la gust, aseara am avut o surpriza de milioane, mi-am facut pofta, mai am o jumatate care cintareste 120gr nu mai mult ca este micut o sa il servesc maine pina la prinz, oricum am pus cruce la dovleac.
Astazi am trisat cu 5 sushi
Desi Monti accepta bucataria japoneza, in fine am facut-o, eu ieri am gatit conopida gratinata (conopida sos bechamel si brinza, chiftele din carne de curcan cu dovlecei si sos de vinete (vinete, ardei capia copt, iaurt, busuioc, cumin si chimen prajit, sare si piper) Piept de pui marinat(ulei, lamaie, boia dulce, coriandru si gingembre, sper ca scriu corect) la cuptor.
Cam asta am gatit astazi, astazi am fost in oras vreau sa imi schimb aragazul si frigiderul, nu am gasit inca ceva pe plac, apoi mi-am cumparat legume si tot ce imi lipseste pentru saptamina care vine. Mi-am luat si hrisca va copiez numai sa slabesc
Saptamina ce vine vreau :
1.Sa raresc /scap de dulce ...cum o sa fie asta creierul meu nu stie
2. Sa raresc cantitatile...desi ziceti voi ca nu conteaza eu va spun ca totusi conteaza chiar si monti spune in carte ce inseama sa maninci normal ne da gramaj la o gramada de alimente.
3. Sa maninc salate mai multe.
4. Sa beau apa.

TinAlexa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2332 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1815 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1299 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat