Subiect: Jurnal "Slabuta"
View Single Post
  #5099 (permalink)  
Vechi 25 mai 2012, 08:33:59
roxxialexx's Avatar
roxxialexx roxxialexx este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 17 feb 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Hipocalorica personalizata cu principii Rina's 90
Date: 160cm, 65kg
Mesaje: 4.716
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 13 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Jurnal "Slabuta"

Citat:
Anterior postat de mihaela01 Vezi mesajul
Multumesc frumos:* dar m-am incapatanat nu mai suport felul in care arata asa ca de 2 sapt tin dieta rina am cam dat cu stangul in dreptul si am mai gustat din ce nu avem voie in anumite zile dar macar acum acul cantarului arata spre 55 kg , fata de acum o luna cand arata spre 60kg.. si cu sportul sunt cam lenesa am mai cerut cateva video-uri cum exercitiile pe care le practicati voi si care sunt eficiente am tot citit despre cardio si nu a avut nimeni bunavointa sa imi posteze si mie in cartea de oaspeti cateva...si cu sucurile acidulate sunt placerea mea ador pepsi si stiu ca din cauza lui m-am ingrasat atat treceau si 4-5 zile in care eu beam numai pepsi fara strop de apa..daca avem suc pe fiecare zi nu imi mai trebuia apa nici acum nu pot sa beau 2l pe zi.. abia beau 0,5...deci help me fetelor cateva sfaturi chiar nu mi-ar strica imi pare rau ca ma bag aiurea in seama dar altfel nu prea vad cum pot lua legatura cu voi.. aveti prieteniile voastre etc..si asa ma simt ca un strain fara importanta printre voi
Buna!
Si eu am tinut Rina si a fost ok. Cat despre sport, eu am facut doar Slim in 6 care mi s-a parut genial. L-am luat de pe torrenti pentru ca pe youtube ai intreg filmul fragmentat in vreo 6 mini-filmulete si mai mult incurca.. Programul are 3 parti - Start it up (aprox 30 min); Ramp it up (aprox 45 min-50) si Burn it up (parca era de 60 min).
Cat despre sucurile acidulate, ar trebui sa citesti de chimicalele existente in ele si cum aceste chimicale, odata ingerate, raman in corp cam forever, atasate de organe si nu numai. Sunt foarte periculoase iar dovada este dependenta pe care o dau...asa ca tine doar de tine daca vrei sau nu sa traiesti sanatos.
roxxialexx, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2018 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1501 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1244 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat