View Single Post
  #510 (permalink)  
Vechi 26 apr 2012, 08:36:18
Alynuta's Avatar
Alynuta Alynuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 mar 2010
Locaţie: Medias, Romania
Vârsta: 53
Dieta: personalizata tinand cont de anumite principii monti
Date: 159cm, 52kg
Mesaje: 12.655
Aprecieri acordate: 3.079
Am fost apreciat(a) de 3.825 ori in 1.882 mesaje
Implicit Re: Jurnal de 70 la 58 - Slaba

Citat:
Anterior postat de aussie_girl Vezi mesajul
Alynuta, eu cand faceam fazele de zile de fructe fie stagnam, fie puneam. Nu stiu ce sa spun. Eu m-ai degraba ti-as ssugera s aintrii intr-un program normal (acelasi...repetat exact, macar o saptamana). Cu aceleasi ore de masa, cu cantitati micute de mancare, fara prostii. Incearca o saptamana si apoi decizi ce si cum. te pup
Se poate sa ai dreptate,la inceput ziua asta de fructe m-a ajutat, probabil si kg. depuse mai recent au zburat mai usor. Acum cele cu care ma lut sunt cimentate bine.
Mie imi place tare mult efectul din ziua urmatoare (dupa ziua de fructe),cand cantarul imi arata cu 1 kg. mai putin ,ma simt asa bine.
Nu pot manca la ore exacte,ar trebui sa ma educ, in primul rand introducand masa de dimineata si sarind peste rontaitul de seara. Ar fi un lucru mare pt. mine , un inceput bun. Dar vezi daca s-a dus grosul, cele 2 kg.de care mai vreau sa scap sunt un moft.
Moft , moft ,dar m-as bucura sa-l satisfac
Zici ca si tu tineai zi de fructe?
__________________
Alynuta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1501 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 984 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 985 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]