View Single Post
  #5105 (permalink)  
Vechi 12 sep 2013, 17:44:21
rommyna's Avatar
rommyna rommyna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 25 ian 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Dieta: kind of stil de viata sanatos
Date: 150cm, 68kg
Mesaje: 5.544
Aprecieri acordate: 4.292
Am fost apreciat(a) de 3.392 ori in 1.761 mesaje
Implicit Re: Jurnalul studentei ocupate(sau nu) - Animis23

Of copile! ...intr-o lume paralela si eu faceam masterul in Japonia...sau eram pe un santier...sau eram divortata sau si sau o mie de idei. Nu te mai gandi la ce nu a putut fi sau la ce-ar fi fost daca!


Noi, pe planeta asta, in viata asta, avem situatia asta! Deci de la ea sa pornim si luam viata inainte. Nimeni nu-ti spune ca nu vei putea face un master sau poate chiar un doctorat in Suedia! Trebuie sa ai incredere in soarta ta. O sa apara si sotul si totul, dar trebuie sa fi optimista si increzatoare. Sincer!

Poate pare urat ce tot te indemn eu, mai ales ca pentru unele persoane pare ca eu le am pe toate. Dar v-am povestit si eu de atatea ori ca am avut o perioada in care eram la pamant rau de tot...credeam ca nu am nimic, nu apreciam nimic...eram asa intr-o mica depresie. Si nu m-a ajutat la nimic starea aia, doar sa renasc si sa vad cu adevarat bucuria si cat de minunata pot fi daca vreau.

Da-ti voie sa infloresti Simi! Da-ti dreptul la fericire! O sa-ti zic lucrul asta de o mie de ori. Zace acum o saptamana - doua, plangi, gandeste-te la ce ar fi fost daca...dar decide intr-o zi sa te uiti in oglinda, in ochii tai si sa zici STOP! Gata Siminel, de azi o sa fiu alt om! Nu uita ca si oamenii fericiti platesc un pret pentru aparenta lor fericire...orice realizare, orice bucurie, orice drum are si obstacole!

Pupici si imbratisari! Nu vreau sa fiu cicalitoare. Daca vrei putem vorbi intr-o zi la telefon, daca te-ar face sa te simti mai bine. Tin la tine si mi se rupe sufletelul sa te vad asa...dar poate o sa renasti din starea asta si o sa te redescoperi
__________________
Jurnal Romina
“People are just as happy as they make up their minds to be.” ― Abraham Lincoln


Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui rommyna:
niculina04 (12 sep 2013), Puffoasa (14 sep 2013)