View Single Post
  #5119 (permalink)  
Vechi 18 mai 2011, 16:05:54
Wildhoney's Avatar
Wildhoney Wildhoney este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 26 oct 2009
Locaţie: Galati, Austria
Vârsta: 35
Dieta: Hipocalorica
Date: 170cm, 111kg
Mesaje: 645
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 41 ori in 22 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 70-80 kg (I)

ai dreptate fetele 100%
In completare: cand corpul nu primeste destule calorii (in general sub 1000) se declanseaza un mecanism de autoaparare iar corpul incepe sa consume cat mai putin, metabolismul se incetineste si consuma din ce ii e mai usor sa consume, adica din muschi (depozitele de grasime=energie pe care o pastreaza pentru zile rele). Apoi cand ii dai din nou de mancare vazand ca s-a terminat cu "criza" incepe sa depuna tot ce-i dai, si ce-i mai rau depune grasime si nu muschii pe care i-a mancat. De asta cateodata dupa cicluri de ingrasat/slabit observam ca hainele stau diferit desi avem acelasi nr de kilograme din trecut.
In primul rand fixeaza minim 3 mese/zi dimineata poti manca lapte+musli sau ou fiert cu sunca presata si un castravete, o rosie, chiar si o felie de paine (vorbind strict din punctul meu de vedere mai satula ma simt dupa a doua varianta decat dupa prima). La pranz supa aia e super ca umple burta dar incearca si un felul 2 ceva carne cu legume, pui curcan sau peste slab. Seara la fel si supa e ok plus inca ceva, un iaurt, niste sunca presata, branza de vaci etc.
Wildhoney, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2660 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2143 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1627 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]