View Single Post
  #512 (permalink)  
Vechi 16 sep 2011, 08:10:30
nicolae68daniela's Avatar
nicolae68daniela nicolae68daniela este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 23 sep 2009
Locaţie: calarasi, Romania
Vârsta: 56
Dieta: Rina
Date: 167cm, 77.1kg
Mesaje: 4.316
Aprecieri acordate: 2.598
Am fost apreciat(a) de 1.164 ori in 630 mesaje
Implicit Re: Jurnal LeeLyy (Dukan)

Citat:
Anterior postat de LeeLyy Vezi mesajul
Nu stiu, Daniela, al cui meniu ai citit, dar al meu sigur nu e de dieta. Poate n-ai avut rabdare sa citesti pana la capat, sa vezi in ce "mare forta" inchei mesele din zi!
Si da, luni este ziua lui msC!!! MI-E GOAZAAAAA! nu m-am urcat nici o data pe cantar sapt. asta. Ce-o fi luni, vai de capul meu!
Buna dimineata lilisor!
Ma bucur ca-i intrat, eu ma simpt mult mai bine cand imi spun framantarile, ma ajuta, ma scutur si pornesc cu mai mult elan chiar daca la prima adiere cad din nou, suntem oameni nu masinarii .

Referitor la meniuri, nuuu m-am uitat pana la capat, marti am vazut ce-ai facut, o gura de prajitura cu zmeura, o lingura de cereale nestle, 20-30g nu-i asa mare abatere, mai ales ca ai avut si musafirii pe cap, nu poate sa influenteze asa de mult la cantar.

Si mie mi-e teama de ziua de luni, as prefera ca si Vera ,o stagnare, eu de trei zile sunt pe plus la cantar ,+800g, cu toate ca am fost in dieta, nu am gustat nici macar o frimitura de dulce si am facut si destul de mult sport.Eu cred ca organismul meu se apara la efortul pe care il fac seara cu sportul si imi retine toata apa pe care o beau . Asa sper .

Te pupic Lilisor, o zi cat mai usoara sa ai, !