Va multumesc, fetelor!
Offe, nu fac un pui intreg! Eu prefer pieptul de pui. Pentru a pregati un pui intreg delicios, incearca "puiul pe sticla", dar trebuie sa ai multa rabdare pentru ca necesita mult timp pentru coacere.
In primul rand rand trebuie sa incalzesti cuptorul. Intre timp fierbi o oala cu apa (eu fierb apa inainte-sunt persoane care nu o fierb).
Condimentez pieptul de pui cu diverse condimente (nu sare) si dupa ce a fiert apa,il asez pe capac si introduc totul la cuptor-la foc mediu. Se va pregati foarte repede, asa ca ai grija sa verifici si sa intorci piepul de cateva ori. Nu ung capacul cu ulei, nu am avut probleme sa se lipesca-depinde si de capac.
Eu nu am foarte mult timp sa gatesc, asa ca aceasta "reteta" imi este foarte utila.
Oricum, am observat ca tu ai slabit 19kg, ceea ce inseamna enorm...pentru mine! Felicitari!!!
Cum ai reusit? Poate mai "fur" si eu cate un sfat! O zi mununata tuturor slabutelor!