View Single Post
  #517 (permalink)  
Vechi 07 iul 2011, 09:23:07
llavy's Avatar
llavy llavy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 04 ian 2011
Locaţie: Targoviste, Romania
Vârsta: 39
Date: 173cm, 74kg
Mesaje: 3
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Vreau sa slabesc 12 kg

Va multumesc, fetelor!
Offe, nu fac un pui intreg! Eu prefer pieptul de pui. Pentru a pregati un pui intreg delicios, incearca "puiul pe sticla", dar trebuie sa ai multa rabdare pentru ca necesita mult timp pentru coacere.
In primul rand rand trebuie sa incalzesti cuptorul. Intre timp fierbi o oala cu apa (eu fierb apa inainte-sunt persoane care nu o fierb).
Condimentez pieptul de pui cu diverse condimente (nu sare) si dupa ce a fiert apa,il asez pe capac si introduc totul la cuptor-la foc mediu. Se va pregati foarte repede, asa ca ai grija sa verifici si sa intorci piepul de cateva ori. Nu ung capacul cu ulei, nu am avut probleme sa se lipesca-depinde si de capac.
Eu nu am foarte mult timp sa gatesc, asa ca aceasta "reteta" imi este foarte utila.
Oricum, am observat ca tu ai slabit 19kg, ceea ce inseamna enorm...pentru mine! Felicitari!!! Cum ai reusit? Poate mai "fur" si eu cate un sfat! O zi mununata tuturor slabutelor!
llavy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1762 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1245 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]