Subiect: Jurnal maryg
View Single Post
  #519 (permalink)  
Vechi 18 nov 2010, 18:59:34
jolye79's Avatar
jolye79 jolye79 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 21 mar 2010
Locaţie: CT, Romania
Vârsta: 44
Dieta: hipocalorica
Date: 163cm, 61.8kg
Mesaje: 2.186
Aprecieri acordate: 98
Am fost apreciat(a) de 530 ori in 366 mesaje
Implicit Re: Jurnal maryg

Citat:
Anterior postat de maryg Vezi mesajul
Buna Jolye !
Cantarul nu mi-a jucat feste (din nefericire.....este realitatea !Nu am depasit cu mult cele 60kg.....dar le-am depasit totusi! Si acum am impresia ca iubitul meu cantar tine cu mine ! Ar fi putut sa ma taxese mai mult si totusi nu a facut-o! Important este am revenit la dieta !


Tu ce mai faci?Cei mici?Cum merge cu gradinita?
Foarte bine ai facut ca ai revenit, si eu ma gandesc la un "tur de forta" de vreo doua-trei saptamani, mai ales ca l-am intarcat pe cel mic si pot sa-mi fac de cap cu caloriile!
Copiii sunt bine (sambata ii iau motul lui Alex, sa vedem din ce, ca par nu prea are), fac nebunii non-stop!!! Am renuntat la gradinita, Tudor capatase un comportament...putin spus insuportabil. L-am tinut vreo doua saptamani acasa ca a fost racit si copilul meu s-a transformat radical : devenise cel mai dulce si mai bland copil din lume (desigur, cu exceptiile care intaresc regula!), nu-l mai durea burtica din cauza mancarii de-acolo, nu mai maraia fara incetare... Asa ca...nu l-am mai dus. Il duc din nou la anul, va fi mai mare si sper ca va fi altfel. Daca nu...asta este, se va obisnui el!
In rest, toate bune si frumoase! Sper ca si la voi e la fel!
Tot am vrut sa-ti spun ca-mi place tare mult o poza de-a ta, aceea in care esti undeva in aer liber, cu o poseta in mana si cu parul strans parca. Ai o expresie tare interesanta acolo!
__________________
Jurnal 2010
Jurnal Jolye79

Jurnal 2014 http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...4-a-12483.html
jolye79, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1951 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1434 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1435 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]