Subiect: Jurnal Dyya
View Single Post
  #52 (permalink)  
Vechi 06 feb 2011, 13:33:18
dyya's Avatar
dyya dyya este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 02 ian 2011
Locaţie: Botosani, Romania
Vârsta: 28
Dieta: SOUTH BEACH
Date: 170cm, 53kg
Mesaje: 115
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Dyya

Citat:
Anterior postat de Itssy Vezi mesajul
Cum merge cu SB ?

buna Itssy :*
pai u am putut tine SB mai mult de o sapt din cauza menstruatiei care a venit cu mult mai devreme decat trebuia probabil din cauza dietei cu multe pofte si nervi deci in cele 3 saptamani am ajuns la 53 de kg. asta inseaman k aveam 56-57 inainte pt k nu se observa cn stie ce . cel mai mult s-a dus de pe picioare . probabil am eliminat mai mult apa...si astazi ma aflu in cea de a 3 a zi de SB dupa ce o saptamana si cv am luat-o complet aiurea
avea o profesoara de a mea o borba..nu ezista nu pot..eista nu vreau !
asta s-a intamplat la mn din pacate dar acuma m-am inarmat cu multa rabdare si dak cumva vreo manutza ia cv dulce sau cv interzis in dieta ii dau o palma cu cealalta manutza)
haha ..fac haz de necaz poate voua nu va vine sa credeti dar chiar daka am 1.70 am burtica care sta deasupra pantalonilor si talia... sunt singurele lucruri care ma scot din sarite!!
ce pot spune..oricum de mica am fost mai rotofeie..m-am nascut cu 3 kg 600
asta e...am luat-o de la capat si am de gand sa tin afza 1 3 saptaman isi sa intru in cea de-a 2 a la sf lui februarie pt k mai apoi vine martie cu ziua noastra :X
dyya, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1488 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 972 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]