View Single Post
  #52 (permalink)  
Vechi 21 dec 2009, 13:46:31
Raluca23's Avatar
Raluca23 Raluca23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 21 dec 2009
Locaţie: Pitesti, Romania
Vârsta: 32
Dieta: Scarsdale
Date: 170cm, 61.7kg
Mesaje: 4
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Exclamation Re: Se cauta voluntare pentru Scarsdale!!!

Buna fetelor!
Am o MARE problema.
Imi doresc nespus de tare sa slabesc,dar nu reusesc sa fac lucrul asta.Ma abtin de la mancare,slabesc cateva kg,ajung sa arat destul de bine,si sunt asa de mandra de mine incat parca prin minune in maxim 2 saptamani pun la loc tot ce am slabit.
Ultima oara am slabit de la 64 la 60 de kg si acum am pus aproape 5 la loc,in ultima luna.Trebuie sa fac ceva pentru ca nu o pot duce in ritmul asta,nici fizic si nici psihic.
Sunt constienta ca nu am destula vointa pentru a duce la bun sfarsit o dieta,pentru ca lucurul asta nu mi-a iesit niciodata,dar sunt de asemenea constienta ca trebuie sa ma mobilizez.
Sunt in clasa a 12a acum,am bacalaureatul si trebuie sa invat,ceea ce implica destul de mult timp petrecut in casa,si nu prea reusesc sa imi fac timp pentru sala.Sunt constienta ca as putea sa rup cate o ora de 3 ori pe saptamana ca sa merg la aerobic,dar nu reusesc sa ma motivez.
Acum cativa ani am slabit aproape 15 kg fara nicio dieta bine stabilita,doar carne de pui si peste,legume si fructe si mult exercitiu fizic ( zilnic sala dimineata iar dupamasa de 3 ori pe saptamana aerobic,timp de 3 luni),deci stiu ca se poate.Cel mai rau este ca nu pot sa o mai fac inca o data.Kilogramele pe care le-am slabit atunci nu s-au mai intors,in schimb cu timpul am mai pus cate putin,cate putin si am ajuns din nou aici.Nu am fost niciodata o tipa slabuta,ba din contra,de mic copil mi-am dorit sa slabesc.Ideea e ca am o conformatie frumoasa,am o talie bine definita,sani mari,sunt destul de inalta si am picioare frumoase,insa surplusul de kilograme umbreste toate calitatile astea.
M-am gandit sa incep si eu dieta Scarsdale,si sper din inima sa reusesc sa o tin.
Am insa cateva intrebari.
Cam cat se slabeste pe luna,sa zicem,cu acceasta dieta?
Stiu ca nu mai am timp sa slabesc pana la Revelion,cu toate ca mi-ar fi placut,dar oricum,poate reusesc sa dau ceva jos.
Multumesc anticipat
Raluca23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1633 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1116 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 859 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat