View Single Post
  #524 (permalink)  
Vechi 10 mar 2014, 21:29:43
Michelina's Avatar
Michelina Michelina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 18 apr 2011
Locaţie: Suceava, Romania
Vârsta: 56
Dieta: Intuitive eating
Date: 163cm, 65.5kg
Mesaje: 9.475
Aprecieri acordate: 6.794
Am fost apreciat(a) de 14.587 ori in 6.581 mesaje
Implicit Re: Schimbarea vine din interior!!!

Citat:
Anterior postat de butterfly30 Vezi mesajul
michelina, 98% de acord cu mes de mai sus, e genial, dar al meu imi spune cateodata ca nu i se pare ca merge geanta/ pantofii pe care i-am ales, ca in rochii aia arat grasa, in alta slaba, si sa nu uit cel mai imp: nu are niciodata, dar niciodata destule haine!!!!

loredana, ma bucur daca te-am ajutat cu ceva. eu mai presus de orice cred in dragostea completa, totala si pt totdeauna! si, iubindu-l foarte mult mi-am dorit sa ramanem mereu impreuna, deci am incercat sa ma adaptez, si in mare a reusit. nu ma mai intreb de ce el nu a facut aceleasi eforturi sa ma inteleaga, pentru ca nu-mi aduce nimic bun. fac altceva: il educ eu. e greu, dar ofera satisfactii. gandeste-te ca al meu e de la tara, dintr-o familie traditionala cu vaci si gaini, in care barbatul e seful, tipa la femeie, ce spune el e lege, si maxima dovada de dragoste e ca aduce toti banii in casa. acum, el de unde sa stie cum sa se comporte, ca nu se uitqa la filme de dragoste
Nici al meu nu respecta 100% povestea - Destul de des are ceva de comentat despre cum ma imbrac, ma pieptan etc. Si niciodata ceva pozitiv - daca e de bine nu zice nimic. Numai cand nu-i place ceva vocifereaza. Asa ca eu mereu ii spun ca mama m-a invatat ca daca nu am ceva dragut de spus sa tac din gura.
Al meu nu-i de la tara in schimb la fel isi imagina ca barbatul e seful, ce zice el e lege etc. Eu i-am spus clar de la inceput ca eu am fost altfel educata - femeile si barbatii sunt egali si asta vine cu avantaje si dezavantaje - nu am nevoie sa munceasca pentru mine in schimb nici nu accept sa-mi dicteze.
Si niciodata n-are destule costume, camasi, cravate etc - si fix camasa necalcata e cea de care are nevoie

Foarte inteleapta ideea de a-l iubi fara a-ti mai pune intrebari de ce nu a facut el ceva - n-au rost si intradevar nu-ti aduc nimic bun.
__________________
[/URL]
"Pentru a fi fericit este esenţial să ai ceva de iubit, ceva de făcut şi ceva spre care să năzuieşti." - William Blake
Michelina, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Michelina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1701 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1184 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1185 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui Michelina:
LOREDANA99 (11 mar 2014)