Subiect: Jurnal m1rela
View Single Post
  #525 (permalink)  
Vechi 26 sep 2012, 11:06:51
anamaria petreus's Avatar
anamaria petreus anamaria petreus este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 22 ian 2011
Locaţie: timisoara, Romania
Vârsta: 39
Dieta: rina 90
Date: 167cm, 79.4kg
Mesaje: 1.499
Aprecieri acordate: 28
Am fost apreciat(a) de 75 ori in 56 mesaje
Implicit Re: Jurnal m1rela

Citat:
Anterior postat de m1rela Vezi mesajul
Reteta de ciuperci cu oua :

Se curata si se spala cateva ciuperci proaspete,se taie in bucatele potrivite.Intr-o tigaie incinsa cu putin ulei de masline sau un cub de unt se caleste o ceapa tocata.Eu adaug si putina apa ptr. a nu se praji prea tare.Dupa ce s-a inmuiat ceapa si a devenit sticloasa,adaugam ciupercile si le lasam la calit pana se evapora aproape toata apa lasata de ele.Adaugam si un catel de usturoi feliat cat mai subtire.... mai lasam un minut.... si gata sote-ul de ciuperci.
Intre timp fierbem 2 oua moi.Adica fierte cam 2-3 minute de cand dau in clocot.Le racim si le curatam cu atentie .Spalam si salata verde si o uscam cu niste servetele... apoi o taiem (sau rupem) si o amestecam cu ulei de masline si un pic de otet.
Ptr. pesmet am prajit o felie de paine si am macinat-o fin la robot si l-am amestecat cu un pic de curry.Cat sunt inca umede... dam ouale prin pesmet.
Am asezat pe farfurie un strat de ciuperci sotate ,apoi un strat de salata verde si ouale pesmetate deasupra.Daca oul este moale,moale se poate cresta un pic cu cutitul sa curga galbenusul moale peste preparat.Mai presarati un pic de pesmet peste tot preparatul si gata .Pofta buna!

de-abia astept sa le fac
anamaria petreus, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2301 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1784 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]