View Single Post
  #532 (permalink)  
Vechi 10 nov 2010, 11:58:34
zuzi's Avatar
zuzi zuzi este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 29 aug 2010
Locaţie: valcea, Romania
Dieta: fara paine,dulciuri si grasimi
Date: 165cm, 89kg
Mesaje: 4.556
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 3 mesaje
Implicit Re: Sand - de la mare...la mic in 6 luni de neuitat. :)

Citat:
Anterior postat de Sand Vezi mesajul
Buna, pai e deschis la mine, poate sa intre oricine.

Daca sunt ovaz, cum zice Aussie_girl e clar, e ovaz curat. Nu stiu daca se gasesc in Ro sub forma in care le mananc eu, trebuie sa recunosc ca nu am idee. Si mama m-a intrebat de ele dar presupun ca or fi pe la magazinele mari. Stiu ca fratele meu isi cumpara des pungi cu ovaz, orz si alte chestii de genul asta dar nu stiu de unde. As putea sa aflu in cateva zile, eventual.

Cutia mea nu e instant, dar se fac intr-un minut. Le stiu pe alea instant, au o lista intreaga la ingrediente inclusiv zahar. Astea pe care le-am luat au ca ingrediente numai fulgi de ovaz si atat.

poi fulgi de ovaz se gasasc in magazinele mai mari la standurile de cereale,stiu asta ca sotul meu cumpara mereu fulgi de ovaz si amesteca cu iaurt lasa la inmuiat15-20 minute si apoi haleste tot,incearca si la plafar
zuzi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1769 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1252 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 478 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]