View Single Post
  #533 (permalink)  
Vechi 22 feb 2012, 10:54:34
Prapadeala's Avatar
Prapadeala Prapadeala este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 20 sep 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Date: 162cm, 57kg
Mesaje: 6.246
Aprecieri acordate: 724
Am fost apreciat(a) de 2.463 ori in 1.495 mesaje
Implicit Re: Jurnal M (Prapadeala)

Citat:
Anterior postat de Rallara Vezi mesajul
Dupa cum am promis...
Decat 50g biscuiti sau napolitane, mai bine clatite. 50g sunt 2 biscuiti sunt cat o clatita, si cu ea ai stomacul mai plin, cei 2 biscuiti se pierd pe acolo-bine, in cazul meu. Ca si la mine in meniu... clatitele ar trebui sa le mananc foarte rar, cand nu mai pot de pofta pentru o praji/biscuite/ceva dulce, dar sunt cam deseeee
Asa... next. Uau, semintele de in. Ce buna alegere!! Le maruntesti, nu?
Cu cascavalul si muschiul nu sunt de acord pentru ca sunt pachete cu E-uri, nu gluma Stiu ca stii, doar ti-am amintit. Cascavalul inlocuieste-l cu branzeturi naturale, din piata de la tarani, sau daca nu, cu cele mai sanatoase gen mozzarella, sunt multe sortimente de branzeturi cu mucegai, sunt si mai scumpe Camembert, Brie, sau mai ieftine. Se gasesc pentru orice buzunar oricum. Iar carnea procesata cu cea de la o bacanie eco
Sunt de fapt patru biscuiti si eu ii aleg din comoditate ... eu pot trai foarte bine fara md, dar ma chinui sa il consum pentru ca e sanatos si necesar. Am ales biscuiti facuti din cereale integrale pentru a-mi asigura si niste fibre. Sau mai pap batoane de cereale. In weekend am un md mai diversificat.
Muschiul e din acela de la tarani, si am zis ca e mai ok. E o bucata de muschiulet care a fost afumata, deci e naturala. Intr-adevar cascavalul ar trebui sa-l inlocuiesc, dar aveam nevoie de ceva ce putea fi razuit si sa se topeasca la cuptor.
Prapadeala, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1898 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1381 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]