View Single Post
  #534 (permalink)  
Vechi 04 apr 2011, 16:11:20
Hatshepsut's Avatar
Hatshepsut Hatshepsut este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 24 nov 2010
Locaţie: cluj-napoca, Romania
Vârsta: 40
Date: 159cm, 56kg
Mesaje: 125
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 50-60 kg (I)

Citat:
Anterior postat de dr jekil Vezi mesajul
1.60 si vrei sa ajungi la 42kg????E super super putin!!Si cineva care are 1.50-1.55 cate kg ar trebui sa aiba dupa tine 35?Cum arata pt tine normal?ca pt orice om 1.60 si 42 de kg nu e normal,asta e deja anorexie!!Dar ma rog e alegerea ta,viata ta!Cam ce mananci tu,ca sunt tare curioasa,dar te rog sa fi sincera..
normal este cel putin pt mine greutatea la care te simti cel mai sanatos, imi pare rau dar nu sunt de acord cu statistica ca daca am 1 60 trebuie sa am 50 de kg, le am si nu sunt nici pe aproape de ceea ce ar trebui sa fie normal, fiecare corp e diferit, 10 kg poate pe mine se vad altfel iar pe tine sau alta fata poate total diferit si nu ar insemna nimic sa ai aceste 10 kg, eu nu zic de nimeni cum ar trebui sa arate, dar statistica nu vede nici colaci, nici talia , nici soldurile si nici fundul meu ca sa imi zica mie ca la 50 de kg e idealul meu ,chiar si la 40 de kg nu am fost piele si os, nu mi-au zis cei din jur ca vai ce uscata as fi pentru ca nu eram, nu am fost niciodata piele si os asa ca nu stiu cum e, mereu am avut ceva carne pe mine eu nu sunt absurda, nu vorbesc de dragul de a vorbi, nu sunt adepta ca trebuie sa imi iasa oasele pe dinafara si nu asta e ideea mea de a arata bine. problema mea nu e ca nu mananc , ci ca mananc dulciuri..mananc de toate, din pacate in ultimul an nu am mai avut programul de masa de alta data, nu am facut activitatea de alta data si uite asa incet incet se aduna toate..eu nu am de ce sa fac pe nebuna si sa ma aduc in pragul anorexiei, in primul rand ca sunt o persoana calculata, tin la sanatatea mea si nicidecum nu o sa fac foamea, nu am ambitia aia. eu luna trecuta am dat o groaza de bani pe analize, vreau un bebe, primul lucru care l-am facut a fost sa ma duc la un nutritionist, sa ii zic ce planuri am, pana si el mi=a zis ca intr-un an sa te ingrasi 8,9 kg e destul de mult..eu ma ingras extrem de repede, am un metabolism foarte lent. vad ca ma criticati dar cred ca nu pt toata lumea functioneaza acelasi tipar, cum spuneam mi-am facut o groaza de analize si am dat o gramada de bani in ideea de a fii din punct de vedere medical pregatita pt o sarcina, si da asta inseamna sa si slabesc, lucru pe care si nutritionistul mi l-a recomandat. eh..ca pana acum am tras chiulul si nu m-am tinut de regim si am amanat lucrurile este alta poveste.
Hatshepsut, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1853 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1336 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]