View Single Post
  #536 (permalink)  
Vechi 24 mar 2010, 10:24:50
Fulguta's Avatar
Fulguta Fulguta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 15 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Mancat sanatos si sport
Date: 165cm, 56kg
Mesaje: 7.578
Aprecieri acordate: 851
Am fost apreciat(a) de 2.062 ori in 565 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :)

Citat:
Anterior postat de crina38 Vezi mesajul
no comment.Iti repet , eu nu as putea sa mananc doar asa ceva.Batoanele astea de slabit si Gerlinea de care spui au numai E-uri , asa am auzit.Chiar iti inghiba pofta de mancare.Eu daca doar ma gandesc ca voi manca ce ai scris tu mai sus, pai ma ia o foameeeeeeeee.Psihic, stii
Bravo , daca poti esti super tare
Ai dreptate ,oricum nu mai este nimic curat,nici fructele nu mai sunt,eu deobicei cumpar de la tarani ,fructe,legume....din magazine nu prea cumpar,cas,lapte, tot de la tarani ,dar nu prea gasesc de la cine iau eu mereu ,si de multe ori sunt prea balonata sa pot manca salata, fructe tari ,ex : mar..imi plac la nebunie, si atunci cand sunt f f balonata ,,fac zile de astea mai usoare,asta nu inseamna ca mananc mereu ,batoane oricum ti se taie de la ele,maxim 3 zile .
__________________

Fulguta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2076 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1559 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1560 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]