View Single Post
  #537 (permalink)  
Vechi 17 mai 2012, 15:08:02
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Jurnal brainiac - In cautarea propriei persoane...

Citat:
Anterior postat de brainiac Vezi mesajul
Da Diana, exact aia ma gandesc si eu sa fac... ca stiu cum sunt barbatii si f f f rar se schimba... Si chiar cred ca merit ceva mai mult de atat... Doar ca mi-e teama ca nu voi putea fi suficient de puternica pt ca el acum e super melodramatic, si imi jura ca ma iubeste si ca s-a schimbat,ca aia a fost atunci si dupaia n-a mai fost nimic... Si ma implora sa-i dau o sansa sa imi demonstreze ca asa e si ca e dispus sa lupte sa-mi castige increderea chiar o viata intreaga... Is asa de confuza...
eu nu stiu ce sa iti zic ,Ancuta.....la cum sunt eu de sceptica atunci cand vine vorba despre asta, nu i-as da nicio sansa.stiu ca a doua sansa poate merita data si poate merita sa ai incredere in el.eu nu as avea pentru ca am spus mereu ca trec peste orice dar nu peste inselat!pentru ca nu vreau sa fiu luata de proasta, daca a incercat sa ma insele inseamna ca m-a luat de proasta.....daca ma iubeste pe mine ce a cautat la alta? eu sunt subiectiva acum, nu ma lua in seama..tu faci ce crezi tu..
pupici multi
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]