View Single Post
  #5382 (permalink)  
Vechi 18 dec 2012, 10:15:00
Kamyy's Avatar
Kamyy Kamyy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 14 ian 2011
Locaţie: Meiningen, Germania
Vârsta: 43
Dieta: Monti
Date: 172cm, 80kg
Mesaje: 3.552
Aprecieri acordate: 1.999
Am fost apreciat(a) de 2.109 ori in 677 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 11

Citat:
Anterior postat de Fulguta Vezi mesajul

Scumpa mea sa nu te superi pe mine ca nu am raspuns aseara,dar nu l-am auzit eram cu mamii in magazin si era galagie ,l-am vazut de abia acasa ,adica pe la ora 11 seara ,sper ca esti bine si nu s-a intamplat nimic rau ! O imbratisare calda de la mine si asa este frig afara !

Roxy ,de ce nu ai avut tu somn ,ma tu ai facut prostioare aseara si esti obosita ,ai multa treaba azi sau drumuri de facut ,daca nu ai in patut cu tine ,ti-am citit deja programul de sarbatori ,eu nu stiu nici ce fac maine ,pup dulce ,am vazut ca ai reusit cu avatarul .

Kamy iubita mea ,acum mi-ai vazut si ingerasul el nu a vrut sa pun poze ,oricum nu aveam decat alea ,impreuna nu avem ca nu prea iesim impreuna eu bolnaviara mereu ,il las pe el sa mearga ,sarbatorile mereu in familie ,dar poate anul asta il pacalesc sa facem cu fratiorul si iubita ,si eu sper sa se rezolve intre ei ,ca toata noaptea nu am dormit si am ochii umflati de la plans ,asa sensibila sunt cand este vorba de familie ,inainte nu era chiar asa ,adica acum nu patise ceva ,doamne fereste dar asa ma supar din orice si de fiecare data imi aduc aminte de tine prin ce ai trecut si cum ai rezistat tu ! Pupici ingerasilor !
Frumos ingeras ai,sa- ti traiasca,sa se faca mai sanatos decum e acum si sa citi fericiti toata viata.....pana la adanci batraneti.... Asta e viata si cu bune si cu rele...trebuie sa rezistam....
Sper sa se rez sit fratiorului si ea s die mai buna cu el si fara gelozii....
Te pup si eu....
Kamyy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2328 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1811 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1295 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat