View Single Post
  #540 (permalink)  
Vechi 09 sep 2010, 15:56:33
Helen's Avatar
Helen Helen este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 01 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Date: 167cm, 65.8kg
Mesaje: 74
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Buna!

Citat:
Anterior postat de mikishor Vezi mesajul
Buna Slabutelor!

Cred ca nu am facut bine socotelile, as vrea sa aslabesc 12 sanatos, adika aveti dreptate, in 3 luni.
Incerca sa mananc sanatos,dar nu imi iese mereu
Sport nu fac. Sunt o mare lenesa. In vara am inotat insa acum doar merg pe jos cand pot.
Sunt o mare fana a inghetatelor si nu prea prietena cu carnea sau produsele patiserie dulci. Insa ador patiseria uscata si cartofii prajiti!!!!
Nu stiu de ce insa parca imi lipseste vointa sa fac sport. Am un parc mare langa casa insa urasc sa alerg. De cate ori imi propun sa fac asta intervine cava important sau doar lenea mea.
Azi spre exemplu am in casa instalatorii caci mi-au crapat tevile de apa. Sotul meu ma asteapta cu 2 kg de ipsos sa facem putin "sport" la chituit si la curatenie.

Am uitat sa va spun ca eu vorbesc mullllllllllllllllt!
VA pup si spor la slabit sanatos.
Buna Mikishor,

Am un sfat pentru tine in legatura cu sportul ...
Eu nu ma numar printre persoanele carora nu le place sa faca sport( am facut atletism de performanta cand eram prin liceu ) , dar ma confrunt cu problema timpului....pentru ca nu prea am timp sa fac sport :
- mi se pare un chin sa merg la o sala de sport unde tre sa astept eliberarea aparateloe+ ca nu am cu cine sa merg ..si singura mi se pare plictisitor , si mai mult de atat imi ia destul de mult timp sa ajung la o sala de fitness( cred ca 2 ore pe zi se duc fara sa le simti)
- sa aleg in parc e destul de dubios uneori ....lumea in care traim noi e destul de reticenta in privinta acestui lucru si se uita la tine de parca ai fi extraterestru
Ca sa combat aceste 2 probleme de mai sus ..m-am hotarat sa fac sport acasa ...mi-am cumparat o bicicleta eliptica, pe care adevarul e ca am folosit-o vreo 2 luni., dar la fel trebuia sa lucrezi destul de mult ca sa se vada.
Cautand pe net diverse forme de miscare pe care sa le fac acasa am gasit un site al unei tipe ( pe care cand am vazut-o cum arata m-am frustrat instant) ) (Suzana) care sustine ca High Intensity Interval Training e mult mai eficient decat jogging-ul si nu dureaza decat 12 min( majoritatea antrenamentelor ).Par destul de dificile exercitiile ei , dar are si modificari pentru incepatori care nu detin forta necesara pt a face 50 de flotari .
Eu zic sa incerci intr-o seara ...sa vezi cu e...daca nu te impaci cu acest tip de antrenament nu-i bai ..m-am gandit ca poate ti-ar folosi

:* si spor la slabit
Helen, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1854 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1337 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1080 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Slabuta; 09 sep 2010 at 18:29:46. Motiv: S-a scos un link extern.