View Single Post
  #542 (permalink)  
Vechi 16 sep 2010, 09:12:53
riky's Avatar
riky riky este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 20 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 32
Dieta: Rina personalizata
Date: 164cm, 55.4kg
Mesaje: 4.113
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 6 ori in 5 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu - Uluceanu Ana-Maria

Citat:
Anterior postat de UluceanuAnaMaria Vezi mesajul
Si eu la fel, am probleme cu coapsele! E mostenire de la mama, care strange grasime mai ales in zona inferioara, adica FUND SI PICIOARE! Uffffff! Chiar acolo de unde dispare cel mai greu Cu talia, iarasi am probleme.. dar de grasimea din jurul coapselor, nu scapi decat prin sport, fir-ar sa fie..
da, stiu, eu am picioare subtiri, pana la coapse...acolo se largeste asa de neplacut, am picioarele ca niste acadele, subtiri pana peste genunchi si in dreptul adductorilor se formeaza un bol de grasime, ...casa nu mai zic ca sunt lata in solduri, cam gen Shakira asa si nu-mi place, iar talia e lata, am 69 cm, groaznic, si mai am dupa cum spuneam si colacelul ala nelipsit, se putea....si e de-a dreptul hilar abd meu, pana pe la buric se vede un inceput de patratele, iar de la buric in jos, teroare pana in zona pelviana unde iar e plat si cu muschi SUNT DIFORMAA
riky, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1733 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1216 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 959 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]